Hallintopalvelusihteeri, Kalajoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalajoen kaupunki etsii

HALLINTOPALVELUSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kaupungin yleishallintoon.

Työskentelet osana asianhallintatiimiä, joka vastaa asianhallinnan ja arkistotoimen tehtävistä sekä huolehtii päätöksenteon tukitehtävistä, joilla luodaan edellytykset kaupungin toimielinten työskentelylle.

Hallintopalvelusihteerin tehtävässä hoidat asianhallinnan kirjaustehtäviä, toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoamista ja jakelua sekä muita päätösasiakirjojen käsittelytehtäviä. Lisäksi toimit tarvittaessa johdon assistenttina ja osallistut sähköisen asiakirjahallinnon kehittämiseen.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta julkishallinnon toimistotehtävistä tai muuta soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme erityisesti asiakirjahallinnon tai arkistotoimen koulutusta, Dynasty- järjestelmän käyttöosaamista sekä kunnallisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää tavanomaisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi joustavuutta ja koordinointitaitoa sekä kykyä hoitaa tarvittaessa useita asioita yhtäaikaisesti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme myös sitoutumista työyhteisöön ja yhteiseen tekemiseen sekä halua kehittää omaa osaamistaan, tiimin toimintaa ja koko kaupungin asiankäsittelyprosesseja.

Työn aloitus 14.10 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ on pääasiassa lähityötä ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Haku tehtävään tapahtuu Kuntarekryn sähköisen palvelun kautta, www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 25.9.2024 klo 15.00. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

Lisätiedot hallintopäällikkö Teemu Turpeinen, teemu.turpeinen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 300.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620357/fi_FI