Apulaisravintolapäällikkö, Frans & Michelle, Orig, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
MIKKELI

Etsimme Original Sokos Hotel Vaakunan tiimiimme salin apulaisravintolapäällikköä, oletko se sinä?

Ravintolakokonaisuutemme muodostuu Frans & Michelle ala carte ravintolasta, kokous- ja juhlapalveluista sekä Sokos Hotels aamiaisesta. Työtehtäväsi pääpaino tulee olemaan kokoustoiminnan ja aamiaisen kehittämisessä ja johtamisessa yhdessä ravintolapäällikön ja muun tiimin kanssa. Arjen työ suoritetaan monipuolisesti sekä aamu-, että iltavuoroissa.

Odotamme apulaisravintolapäälliköltä innokasta ja originellia palveluasennetta. Olet ulospäinsuuntautunut persoona ja annat sen rohkeasti näkyä työssäsi. Niin asiakkaidemme kuin työkavereidenkin onnellistaminen on sydämen asia ja uskallat omalla esimerkilläsi olla vahvistamassa tätä kulttuuria.

Johdat ja kannustat eturintamassa tiimiäsi kohti parempaa asiakastyytyväisyyttä ja uskallat ottaa vastuuta. Osaat asettaa itsellesi ja työryhmällesi selkeitä myyntitavoitteita sekä johtaa toimintaa niiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset hyödyntämään aiempaa kokemustasi ravintola-alalta sekä kehittymään ammattilaisten seurassa. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden ottaa urallasi askeleita kohti suurempaa vastuuta Osuuskauppamme hotelli- ja ravintolatoiminnassa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kuukausipalkkainen (112,5 h / 3vko), tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä. Hae siis pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2024

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anni Salomaa, 0405458917, anni.salomaa@sok.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-MIKKELI/Apulaisravintolapllikk--Frans---Michelle--Original-Sokos-Hotel-Vaakuna-Mikkeli_R-29268-1