Hammaslääkäri, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei hammaslääkäri, kiinnostaisiko sinua työ korkeakouluopiskelijoiden hyväksi? Tule ainutlaatuiseen opiskeluterveydenhuoltoon tekemään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän.Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen (38h 15min/vko) työsuhteeseen Kuopion palvelupisteeseemme

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

alkaen 28.10. tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Opiskelijoille tarjottavat suunterveyden palvelut kattavat monipuolisesti perushammashoidon osa-alueet. Opiskeluterveydenhuollon painotuksissa näkyvät mm. perushoito sekä viisaudenhammaskirurgia ja purentafysiologia.

Työhön kuuluvat hammaslääkärin kliiniset työtehtävät. Perehtyneisyys suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) sekä purentafysiologiaan katsotaan eduksi.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistetun hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja vahvaa hammaslääkärin kliinistä taitoa. Katsomme eduksi suomen kielen taidon lisäksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, joten illat ja viikonloput ovat meillä vapaa-aikaasi.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Hammaslääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari hammaslääkäreillämme kokoaikaisessa (38h 15 min/vko) tehtävässä on 6448-7107 euroa ja erikoishammaslääkäreillämme 7217-7954 euroa kuukaudessa.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa alueylihammaslääkäri Pirkko Koskela. Tavoitat Pirkon sähköpostitse pirkko.koskela@yths.fi tai puhelimitse 0417313649.

Hae tehtävää 3.10.2024 mennessä, niin keskustellaan lisää siitä, miten sinun toiveesi ja meidän tarpeemme kohtaavat. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan puitteissa.

Me YTHS:llä tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja ja teemme terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä välittävällä ja yhdenvertaisella otteella. Takaamme laadukkaat, tasavertaiset ja saavutettavat terveydenhuoltopalvelut osaavien ammattilaisten, kohdennetun palveluvalikoiman ja digitaalisten palvelujen avulla. Huolehdimme noin 300 000 korkeakouluopiskelijan terveydestä, hyvinvoinnista ja opiskelukyvystä yli tuhannen ammattilaisen voimin 23:lla omalla palvelupisteellä eri puolilla Suomea. Tavoitteemme on rakentaa inhimillisempää työelämää ja yhteiskuntaa. Autamme jokaista onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa, niin opinnoissa kuin työssäkin. Terveempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Lisätietoja: www.yths.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/44ac3f57-c64f-4fb2-be4c-bb3f3959a64b