Sosiaaliohjaajan virka, Vammaisten palvelut, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajan töihin Lappiin!

Sosiaaliohjaajan virka on Lapin hyvinvointialueen vammaispalvelun viranomaistoiminnan vastuuyksikössä, jotka järjestetään keskitetysti 1.1.2025 alkaen. Hakija voi esittää toiveensa tehtävän sijoittumisesta Lapin hyvinvointialueen vammaispalvelussa.

Keskeisimmät työtehtävät:

- Vammaisten palveluiden, kehitysvammaisten erityishuollon ja omaishoidontuen sosiaaliohjauksen viranomaistehtävät. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittää vammaisten palveluiden toimintamalleja ja yhteisiä työkäytäntöjä. Työntekijöiden tukena ovat vammaisten palveluiden johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijät ja -ohjaajat sekä työnohjaus.

Tarjoamme:

- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 914,70 €/kk.
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.
- Työntekijöillämme on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Odotamme hakijalta:

- Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen pätevyys harjoittaa sosionomin ammattia sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme:

- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja.

Arvostamme kokemusta sosiaaliohjauksesta sekä sosiaalihuollon lainsäädännön tuntemusta. Saamen kielen taito katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa 6 kk:n koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 24.9.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620370/fi_FI