Hammashoitaja PlusTerveys Mäntsälän Hymyhampaasee, PlusTerveys Hammaslääkärit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vakituista hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Mäntsälän Hymyhampaaseen. Tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi muita vastaanoton toimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävä on osa-aikainen (32 h/vko, 4 pv) mutta työsuhde on mahdollista laajentaa kokoaikaiseksi (38,15/vko). Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-21.00 välille. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Mäntsälän Hymyhampaassa sinua odottaa aurinkoinen ja lämminhenkinen tiimi. Viihtyisällä toimipisteellämme työskentelee viisi yleishammaslääkäriä, oikoja, suu- ja leukakirurgi, parodontologi, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Vastaanottomme sijaitsee keskeisellä paikalla Mäntsälän keskustassa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitajan tehtävistä (1-5 vuotta) sekä kirurgin avustamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen sari.toissalo@plusterveys.fi viimeistään 29.9.2024. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Sari Toissalo, puh. 050 3303 333

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.toissalo@plusterveys.fi