Palveluvastaavia raitiovaunusiivoukseen ja siirto, SOL PALVELUT OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme aurinkoiseen joukkoomme 2-3 reipasta ja luotettavaa

palveluvastaavaa raitiovaunusiivoukseen Helsinkiin Ruskeasuon ja Koskelan varikoille

vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin

Työssäsi toteutat turvallista ja sujuvaa joukkoliikennettä, työtehtäviisi kuuluu mm.

- Raitiovaunun siirtäminen varikkoalueella: vastaat osaltasi raitiovaunun ohjauksesta aikataulun mukaisesti, sekä reitin liikennesääntöjä ja turvallisuusohjeita sekä muutoksia noudattaen siirtäessäsi raitiovaunua.

- Ongelmien ja häiriötilanteiden hallinta: käsittelet mahdolliset tekniset häiriöt, kuten raitiovaunun vian tai linjaston ongelman ja ilmoitat tarvittaessa liikenteenvalvontaan.

- Vuorovaikutus liikenteenohjaajien kanssa: olet yhteydessä liikenteenohjaajiin, jotka voivat tiedottaa esim. reittimuutoksista, viivästyksistä tai muista häiriöistä.

- Tarkastukset: tarkastat raitiovaunun kunnon ohjeen mukaisesti.

- Raitiovaunun siivoustehtävät: lattioiden päivittäinen lakaisu ja moppaus tai muu puhdistus, istuimien imurointi ja pyyhintä, roskakorien tyhjennys ja roskien keräys vaunun sisällä. ikkunoiden sisäpuolinen pyyhintä, kaiteiden, kahvojen ja muiden kosketuspintojen puhdistus ja desinfiointi, sekä erikoissiivoukset ja -puhdistukset ohjeen mukaan.

Raitiovaunusiivoojan työ on vastuullista ja vaatii keskittymistä, koska turvallisuus ja aikataulujen noudattaminen ovat keskeisessä asemassa joukkoliikenteen sujuvuuden kannalta. Raitiovaunusiivoojana olet keskeinen toimija kaupungin joukkoliikenteessä, mahdollistat tuhansien ihmisien turvallisen pääsyn päivittäin ja aikataulussaan töihin, kouluun tai muihin kohteisiin. Luot ammattitaidollasi ja asiakaspalvelutaidoillasi turvallisen ja miellyttävän matkan sekä työympäristön! Raitiovaunusiivoojan työssä yhdistyvät tekninen osaaminen, vastuullisuus ja kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on täten erityisen merkityksellistä toimivan yhteiskunnan kannalta.

Työhön valitut tulevat saamaan koulutuksen, jossa täytyy myös läpäistä loppukoe. Koulutus on suomenkielinen.

Työaika: Ma-su klo 18.00-06.00 työvuoron mukaisesti (37,5 h/vko). Työntekijän toiveesta myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen.

Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Odotamme hakijalta:

- Hyvää suomen kielen taitoa koulutuksen, kommunikaation ja työturvallisuuden tueksi.

- Täysi-ikäisyyttä.

- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta sitoutua työtehtäviin.

Eduksi katsomme: ajokortin, englannin kielitaidon, työturvallisuuskortin ja alan aiemman koulutuksen ja / tai kokemuksen.

Tarjoamme

- Lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

- Smartum liikunta- ja hierontaedun.

- Merkityksellisen työn.

- Hyvät ja toimivat välineet työhösi.

- Paikan hyvän työilmapiirin kohteessa, jossa saat mahdollisuuden luoda sosiaalisia suhteita ja olla osa yhteisöämme.

- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi, tarjoamme koulutuksia ja erilaisia urapolkuja.

Palkkaus sovittavissa + ilta- ja yölisät.

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeemme huolella ja liittämällä mukaan ansioluettelosi ja/tai hakukirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antaa
Titta Ropponen 040 685 0924, etunimi.sukunimi(at)sol.fi
Sari Crnobreg 040 085 4045, etunimi.sukunimi(at)sol.fi

Meille siivoustyö ei ole vain siivoamista - se on osa terveyden ja turvallisuuden edistämistä, sekä asiakaspalvelua ja tilojen viihtyvyyden varmistamista. Jos etsit työtä mukavassa työporukassa, hae meille nyt!

Tervetuloa mukaan iloiseen tiimiimme ja osaksi viihtyisää työyhteisöä!

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Täysi-ikäisyys

- Vähintään hyvä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito

- Aurinkoinen asenne

Lisäksi eduksesi on:

- Alan aiempi koulutus tai kokemus

- Työturvallisuuskortti

- Ajokortti

- Englannin kielen taito

Tarjoamme

- Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

- Smartum liikunta- ja hierontaetu

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia(https://www.sol.fi/). Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja(https://henkilostopalvelut.sol.fi/) joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.(https://www.sol.fi/vastuullisuus/)

Puhelin: 020 570 0200 Sijainti: Helsinki (Ruskeasuo ja/tai Koskela)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palveluvastaavia-raitiovaunusiivoukseen-ja-siirtoon-helsinkiin-ilta-ja-yotyohon-vakituinen-kokoaikainen/Dw3Wxq