Asiakaspalvelutyöntekijä, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko avoin, reipas ja yhteistyöhenkinen? Onko sinulla jo ennestään kokemusta asiakaspalvelutyöstä etkä hätkähdä kiirettä tai yövuoroja? Haluaisitko mukaan kaupungin mahtavimpaan työporukkaan?

Mikäli tämä kuulostaisi hyvältä ja koet että voisit olla etsimämme henkilö, hae ihmeessä meille Karmaan!

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja erilaiset baarin valmistelu- ja siivoustehtävät. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin (ti-la), painottuen ilta- ja yövuoroihin - joissain vuoroissa työskennellään myös yksin. Toivoisimme, että sinulta löytyykin anniskelupassi tai ainakin intoa suorittaa se. Voit myös hakea meille, vaikkei sinulta löytyisikään aiempaa kokemusta ravintola-alalta - perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen keskimääräisin sopimustunnein 30h/3vkoa ja mahdollisuuden kerryttää osaamistasi vauhdikkaassa työympäristössä. Sinun on myös mahdollista ottaa lisätöitä Eepeen muista yksiköistä. Tarjoamme sinulle Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ja S-Ryhmän loistavat henkilöstöedut sekä uramahdollisuudet, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut, liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin Epassi - edut sekä kuulut koko henkilöstöämme koskevaan tulospalkkiojärjestelmään.

Haethan pian, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana, työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana.

Haku päättyy: 27.9.2024

Lisätietoja: Henna Korhonen, ravintolapäällikkö, henna.korhonen@sok.fi

Etelä-Pohjanmaan osuuskauppa, Seinäjoki
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:henna.korhonen@sok.fi