Lasten erityisohjaaja, Kouvolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluamme tarjota Suomen parhainta varhaiskasvatusta. Tule varhaiskasvatuksen osaajaksi Kouvolaan!

Haemme lasten erityisohjaajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2024 -31.7.2024 Napan päiväkotiin 3-5v. lapsiryhmään.

Erityisohjaaja hoitaa, kasvattaa ja ohjaa ryhmään sijoitettuja lapsia yhteistyössä moniammatillisen henkilöstön kanssa. Hän vastaa osaltaan siitä, että hoito ja kasvatus ovat yksilöllisten tavoitteiden ja hoitomallien mukaista. Ohjaaja huolehtii arjen sujumisesta ohjaamalla lapsia heidän yksilölliset valmiutensa huomioiden.

Työssä edellytetään valmiutta kohdata erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja heidän perheitään sekä kykyä tehdä yhteistyötä muiden varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitaja, lasten erityisohjaaja tai muu soveltuva perustutkinto. Tehtävässä edellytetään/toivotaan kokemusta diabeteslapsen hoidosta sekä autistisen lapsen varhaiskuntoutuksesta.
Suoritetut ja voimassa olevat lääkehoitoluvat ovat eduksi.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Sekä esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote.

Tutkinto- ja työtodistukset voi liittää hakemukseen tai esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Noudatamme koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaisesti, 2335€/kk. Tehtävän aloitus on 1.10.2024 tai joustavasti sopimuksen mukaan.

Tutustu päiväkotiimme: https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/paivahoito-ja-varhaiskasvatus/paivakodit/napan-paivakoti/
sekä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/varhaiskasvatus/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-50-133-24/fi_FI