Perhekotivanhemmat, Peurakoti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PEURAKOTI OY muodostuu neljästä ammatillisesta perhekodista; perhekoti Peura, Kuninkaantörmänperhekoti, Haltian perhekoti ja perhekoti Hovi.

Perhekodissa tarjoamme lapselle hoivaa ja huolenpitoa; tunteen hyvinvoinnista, jatkuvuudesta ja jokapäiväisestä arjen turvasta. Hoitoajatus voidaan kiteyttää neljään hoidon elementtiin: ymmärrys, yhteys, hoiva ja rajat.

PEURAKOTI Oy hakee Espoossa sijaitsevaan ammatilliseen perhekotiin PERHEKOTIVANHEMPIA.

Ainakin toisella tulee olla perhehoitolain mukainen tehtävään soveltuva amk-tasoinen koulutus ja riittävä kokemus hoito-, ja kasvatustehtävistä.

Perhekotivanhemmuus sopii erityisesti pariskunnalle, joiden omat lapset ovat jo aikuistuneet tai aikuistumassa. Työ alkaa syksyllä 2024 perusteellisen perehdytyksen jälkeen.

Pariskunta asuu puitteiltaan laadukkaassa perhekodissa yhdessä enintään seitsemän pitkäaikaisesti sijoitetun lapsen kanssa ja heillä on apunaan koulutettu kaksivuorotyötä tekevä hoitaja sekä sijaistavat vanhemmat vapaapäivien ja lomien aikana. Palkkaus on hyvä, säännölliset vapaat, pitkät vuosilomat sekä säännöllinen työnohjaus ja koko Peurakotiyhteisön tuki työlleen. Ja tärkeintä - lapset ovat helmiä!

YHTEYSTIEDOT

Raimo Peura
Johtaja
Peurakoti Oy
040-5078296
raimo.peura@peurakoti.fi
www.peurakoti.fi

Avainsanoja: perhekoti, hoitaja, ohjaaja, perhekotivanhempi, opettaja, luokanopettaja, lastenhoitaja, sosionomi, erityisluokanopettajaopettaja, nuoriso-ohjaaja, lastentarhanopettaja, erityislastentarhanopettaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi, perhetyöntekijä, sosiaalityöntekijä, terapeutti, lastensuojelu
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:raimo.peura@peurakoti.fi