Varhaiskasvatuspäällikkö, Haminan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Palkkaus: 4801,36€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme

VARHAISKASVATUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen virkasuhteeseen 1.12.2024 alkaen tai mahdollisesti jo aiemmin viransijaisuuteen

Haminan kaupungin varhaiskasvatuksen tarkoituksena on edistää lapsen hyvinvointia, jolloin lapsella on parhaat mahdollisuudet kasvuun, kehittymiseen ja oppimiseen. Varhaiskasvatuksessa luodaan pohja elinikäiselle oppimiselle.

Varhaiskasvatuspäällikkönä vastaat Haminan kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden toiminnasta ja taloudesta sekä kehittämisestä. Toimit varhaiskasvatusyksiköiden johtajien (9) ja muiden varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden esihenkilönä sekä oman alasi edustajana ja asiantuntijana erilaisissa työryhmissä.

Voit olla etsimämme henkilö, jos esihenkilötyö on sinulle mielekästä ja luotsaat tiimiäsi eteenpäin kannustavalla otteella. Sinulla on näkemystä toiminnan kehittämisestä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Hallitset alan lainsäädännön ja pidät itsesi ajan tasalla muutoksista. Toimit erilaisissa verkostoissa sujuvasti ja viestijänä olet selkeä ja johdonmukainen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta varhaiskasvatuksen hallinnosta sekä esihenkilötyöstä. Eduksi luemme kokemuksen hankkeiden ja erilaisten kehittämisprojektien läpiviemisestä. Lisäksi odotamme hakijoilta käytännön työssä osoitettua hyvää johtamistaitoa.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehtoja koskevat määräykset ja palkkaus ovat KVTES:n mukaiset. Varhaiskasvatuspäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4801,36 euroa. Aiempi työkokemus vaikuttaa tehtävän kokonaispalkkaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset 24.9.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Valitun tulee ennen virkasuhteen alkamista esittää työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa: opetuspäällikkö Suvi Takkinen, p. 040 1991810, suvi.takkinen@hamina.fi ja hallintojohtaja Maria Ovaska, p. 040 564 0206, maria.ovaska@hamina.fi

Tule töihin Haminaan - maailmanluokan pikkukaupunkiin!

www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/haminan-kaupunki/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620443/fi_FI