Salin vuoropäällikkö, Grill It! Marina, Turku, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
TURKU

Etsimme kuvankauniin Aurajoen rannalle, Grill It! Marina ravintolaan SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ määräajalle 4.1.2026 asti. Tehtävä on osa-aikainen 90 tuntia kolmessa viikossa.
Grill It! Marinassa tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme mieleenpainuva ravintolakokemus ja ruokaelämys. Tärkein asiakasryhmämme on hotellivieraat, joille haluamme taata positiivisia kohtaamisia ravintolassamme. Vuoropäällikkönä työskennellessäsi tarvitset innostavaa ja energistä asennetta, kun johdat tiimiä päivittäin kohti parempia tuloksia. Organisoit vuoron toimintaa tehokkaasti sekä panostat henkilöstön tyytyväisyyteen ja sen kehittämiseen. Vuoropäällikkönä lähestyt tilanteita ratkaisukeskeisesti ja hymysi ei hyydy vaativissakaan asiakaspalvelutilanteissa. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, mutta vuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Tulevalta vuoropäälliköltä odotamme:
olet iloisen ilmapiirin rakentaja henkilöstön ja asiakkaiden keskuudessa

nautit asiakaspalvelusta ja monipuolisista työtehtävistä

hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja

kykyä johtaa ja organisoida vuoroa

kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä

eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastuutehtävistä sekä À la carte osaamisen

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme sinulle:
Monipuolisen ja joustavan arjen arvokkaassa asiakaspalvelutyössä

Kattavan perehdytyksen työtehtävääsi sekä mahtavan ja ammattitaitoisen tiimisi tuen päivittäisessä tekemisessä

Lisätyömahdollisuuden kaikissa Turun Osuuskaupan toimipaikoissamme, yli toimialarajojen

Kattavat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Mahdollisuuden kannustepalkkioon sekä Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut!

Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jota tukevat myös monipuoliset koulutukset yhteistyössä S-ryhmän oppimis- ja valmennuskeskus Jollas-instituutin kanssa

Työpäiviä Suomen innostavimmassa työyhteisössä! Turun Osuuskauppa on saanut Suomen innostavimmat työpaikat tunnustuksen jo kolmena vuonna peräkkäin, joka viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä yrityksen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

Hae salin vuoropäälliköksi ja kerro lisää itsestäsi täyttämällä hakulomake 22.9. mennessä!

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä ja Turun Osuuskaupasta? Lisätietoa tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Minna Kiiski. Minnan tavoitat parhaiten arkisin klo 9-15 numerosta 010 76 43198.

Turun Osuuskauppa on yli 180 000 asiakasomistajan omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Meidän yli 2600 työntekijäämme työskentelee market-, liikenne-, matkailu-, ravitsemis-, tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa sekä pankkitoiminnassa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 785,7 miljoonaa euroa. Teemme Varsinais-Suomesta parempaa paikka elää ja asiakkaidemme arjesta juhlaa. Tuloksemme ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Turun Osuuskauppa on osa S-ryhmää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-MARINA-PALACE-HOTEL-TURKU/Salin-vuoropllikk--Grill-It--Marina--Turku_R-29092