Sosiaaliohjaaja, Vammaisneuvonta, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Palkkaus: 2918,27€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko itsenäisen ja monipuolisen työn, sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä?
Haluaisitko hyvin toimivan työyhteisön, sekä aina avuliaat ja mukavat työtoverit?
Haluaisitko työssäsi oppia jatkuvasti uutta?

Kukapa ei! Joten tervetuloa hakemaan viransijaisuutta ajalle 4.11.2024- 17.9.2025 Helsingin vammaispalveluiden näköalapaikalta - vammaisneuvonnasta.

Helsingin vammaisneuvonta on vuonna 2021 käynnistetty vammaisten sosiaalityön asiakaspalvelua täydentävä palvelu. Vammaisneuvonta tarjoaa neuvontaa ja ohjausta vammaispalveluista ja niiden hakemisesta puhelimitse, sähköpostitse ja lähipalveluna. Yhteistyökumppaneille tarjotaan lisäksi kohdennettuja infotuokioita. Vammaisneuvonnassa vastataan myös vammaispalvelulain mukaisesta kuljetuspalvelusta tulleeseen palautteeseen. Uutena palvelumuotona vammaisneuvonta on ottanut käyttöön chatbot Hesterin kesällä 2024.

Vammaisneuvonta on kehittyvä palvelu, joten toivomme että olet innostunut työn kehittämisestä, ja sinulle asiakaspalvelu on luontevaa. Työssäsi tulet tarvitsemaan organisointikykyä, kärsivällisyyttä ja oman työn johtamista, eikä haittaa, jos osaat lisätä hiukan huumoria työpäivään. Lisäksi kirjallinen ilmaisusi tulisi olla ammatillista ja asiakaslähtöistä, vastaathan asiakkaille myös kirjallisesti.

Sosiaaliohjaajat (3 kpl) vastaavat vammaisneuvonnan toiminnasta ja raportoinnista yhdessä esihenkilön kanssa. Toimintaa ohjaa ja linjaa säännöllisesti kokoontuva ohjausryhmä, jota puheenjohtaa vammaisten sosiaalityön päällikkö.

Esihenkilönä vammaisneuvonnan tiimille toimii johtava sosiaalityöntekijä. Palvelu sijoittuu hallinnollisesti ja toimitiloiltaan vammaisten sosiaalityön länsi-pohjoiseen toimipisteeseen Malmin virastotalolle. Työskentelemme monipaikkaisesti, sekä lähi- että etätyössä. Lähineuvontapalvelua tarjoamme tällä hetkellä Itäkadun perhekeskuksen tiloissa kerran viikossa.

Meillä "läpossa" viihdytään mainiosti, tervetuloa porukkaan!

Lisätiedot tehtävästä: johtava sosiaalityöntekijä Elina Takkinen, p. 09 310 58281, elina.takkinen@hel.fi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:

- perehtyneisyyden vammaispalveluihin
- kokemuksen viranhaltijana toimimisesta
- tietojärjestelmien ketterän käyttöosaamisen
- asiakaspalveluenglannin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-610-24