Autovuokraamotyöntekijöitä (pesu & tankkaus), HR Solutions Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Sixt Oy:lle Rovaniemelle sesonkityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun puoliväliin/loppuun saakka.

Sixtin asiakkaat vuokraavat autoja niin arkeen kuin juhlaan sekä lomamatkoille. Sinun työtehtävänäsi on pitää huolta, että autot ovat huolellisesti valmisteltu käyttöön ja ovat turvallisesti perillä tarvittavassa kohteessa. Työnkuvasi pitää sisällään autojen pesua, siirtoja, tankkausta ja tarkastuksia.

Työajat keskittyvät klo 6-24 välille ja pääasiallinen työ tapahtuu Rovaniemellä pesuhallilla, joka sijaitsee lentokentän läheisyydessä. Haemme kokoaikaisia työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen joustavalla aloituksella (1.11-, 15.11- tai 1.12-) 2025 maaliskuun puoliväliin/loppuun saakka, työaika on 30-37,5h/vk. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Kaikkea sinun ei tarvitse osata heti työsuhteen alussa, koska työ alkaa kattavalla perehdytyksellä ja jokainen päivä kartuttaa osaamistasi. Parhaat menestymisen avaimet työhön luo oma-aloitteinen työote sekä rohkea tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle:

-Ammattitaitoisen ja tukea antavan työyhteisön, joka takaa sen, että tulet viihtymään työssäsi
-Mahdollisuuden työllistyä kesäksi ja edetä autovuokraamovirkailijaksi
-Kiinteän tuntipalkan 11€ + vuorolisät

Mitä toivomme sinulta:

-Periksiantamatonta ja sitoutunutta asennetta
-Valmiutta työskennellä itsenäisesti
-Kiinnostusta vastaavia työtehtäviä kohtaan

Tämä työ sopii sinulle, joka kaipaat työltäsi vaihtelevuutta ja mahdollisuutta itseohjautuvuuteen. Tässä työssä pääset varmasti näkemään oman työsi jäljen!

Hakuohjeet

Hausta vastaa HR Solutions Finland, lisätietoja tehtävästä antaa Olga Malyavko, 050 3553 764, olga@hrsolutions.fi.

Jätä työhakemus nettisivujemme kautta, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti!

Sixtiläisenä pääset osaksi maailman suurimpaan autovuokraamoketjua ja työskentelemään tunnettujen automerkkien kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/4913595-sixt-sesonkityontekijoita-rovaniemelle-pesu-tankkaus-tarkastus