Puheterapeutti, Uudenkaupungin terveyskeskus, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä sijoittuu toimintakykyä tukevien palveluiden asiantuntijapalveluiden moniammatilliseen työyksikköön. Puheterapeutin toimipiste ja työtila sijaitsevat Uudenkaupungin terveyskeskuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen puheterapeutin laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme kutsua haastatteluun myös opintojen loppuvaiheessa olevan opiskelijan.

Edellytämme kehittämismyönteisyyttä, valmiutta muutokseen ja kiinnostusta laaja-alaiseen, monipuoliseen tehtäväkuvaan. Arvostamme työkokemusta sekä lasten että aikuisten puheterapiasta, mutta huomioimme myös uran alkuvaiheessa tai opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Puheterapiapalvelut tuotetaan pääsääntöisesti vastaanottokäynteinä. Tehtävään sisältyy myös puhelinpalveluna tapahtuva hoidon tarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta. Tehtävän suorittaminen edellyttää valmiutta toteuttaa palveluita tarpeen mukaan asiakkaan omassa toimintaympäristössä (päiväkodit, koulut, kodit, hoivakodit). Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätön edellytys tehtävän suorittamiselle.

Puheterapeutin asiakaskunta koostuu toiminta-alueen kaiken ikäisistä asukkaista. Tehtävä sisältää puheterapiatarpeen arviointia, kuntoutusta sekä asiakkaiden ja heidän lähiympäristönsä ohjausta ja neuvontaa. Puheterapia toteutetaan pääsääntöisesti yksilökäynteinä. Ryhmäkäyntien toteutus on toivottavaa ja mahdollista tarpeen mukaan.

Puheterapeutin asiantuntijuutta hyödynnetään erilaisissa arviointi- ja kuntoutustyöryhmissä yksikön sisällä sekä yksikkö- ja palvelualuerajat ylittäen. Edellytämme kaikissa kohtaamisissa hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ystävällisyyttä, rohkeutta, ammatillisuutta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden ja monialaisten yhteistyötahojen kanssa.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen työllesi sekä mielenkiintoisen tehtävän puheterapiakuntoutuksen asiantuntijana. Työn sisällölliseen kehittämiseen on mahdollisuus vaikuttaa osana Varhan toimintakykyä tukevien palveluiden puheterapeuttien verkostoa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-964-24/fi_FI