Suuhygienisti, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei suuhygienisti, kiinnostaisiko sinua työ korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin ja terveyden hyväksi? Työ joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Haemme uutta työkaveria kokoaikaiseen perhevapaasijaisuuteen Tampereen Hervannan palvelupisteeseemme. Tehtävä alkaa 2.1.2025 tai sopimuksen mukaan ja kestää 19.10.2025 saakka.

Tehtävänkuvaasi meillä kuuluisivat muun muassa suun terveystarkastukset, terveysneuvonta ja kiinnityskudostenhoito.

Asiakkaita työntekijämme pitävät mukavina ja hoitoonsa sitoutuneina. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin.

Järjestämme tulevalle kollegallemme huolellisen perehdytyksen. Moniammatillisen työyhteisömme jäseniltä saat tukea ja ohjausta myöhemminkin.

Tarjoamme säännöllistä koulutusta osaamisesi kehittämiseksi. Meillä on myös kattavat työterveyspalvelut. Tarjoamme ePassi-virike-etuuden. Lisäksi järjestämme erilaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa.

Odotamme hakijalta Suomessa laillistettua suuhygienistin tutkintoa. Voit myös olla alan loppuvaiheen opiskelija. Eduksi katsomme alan työkokemuksen sekä suomen kielen lisäksi riittävän englannin ja ruotsin kielten taidon. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme AVAINTA ry:n ja Sote ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaryhmä on HOB, jolloin suuhygienistin tutkinnon omaavan kokoaikaisen (38h 35min /vko) työntekijän palkkahaitari on osaamisen mukaan 2706-2931 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa YTHS keskinen -alueen suunterveyden alueosastonhoitaja Satu Mäkinen maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-12, puh 046 876 9273.

Jätäthän tietosi rekrytointijärjestelmämme viimeistään 26.9.2024. Haastattelut pidetään 16.-31.10., jonka jälkeen tehdään valintapäätös.Haastatteluja voidaan tehdä tarvittaessa etäyhteyksin.

Me YTHS:llä tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja ja teemme terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä välittävällä ja yhdenvertaisella otteella. Takaamme laadukkaat, tasavertaiset ja saavutettavat terveydenhuoltopalvelut osaavien ammattilaisten, kohdennetun palveluvalikoiman ja digitaalisten palvelujen avulla. Huolehdimme noin 300 000 korkeakouluopiskelijan terveydestä, hyvinvoinnista ja opiskelukyvystä yli tuhannen ammattilaisen voimin 23:lla omalla palvelupisteellä eri puolilla Suomea. Tavoitteemme on rakentaa inhimillisempää työelämää ja yhteiskuntaa. Autamme jokaista onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa, niin opinnoissa kuin työssäkin. Terveempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Lisätietoja: www.yths.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/041a34b1-ee05-4277-b742-166a9843e3ae