Psykologi, toisen asteen opiskeluhuolto, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 4116,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osa-aikaista psykologia 60 % työajalle toisen asteen opiskeluhuoltoon määräaikaiseen työsuhteeseen.

Miksi tulisit meille?

Monipuoliset työtehtävät:
Tehtävän painopisteenä on opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn vahvistaminen ja voimaannuttaminen. Teemme lyhyitä hoidollisia interventioita, osallistumme ryhmien vetämiseen ja annamme konsultatiivista tukea sekä opetushenkilöstölle että yhteistyökumppaneille. Lisäksi kehitämme työn sisältöjä jatkuvasti ja osallistumme myös oppilaitoksen yhteisölliseen työhön ja työyhteisön rakenteelliseen kehittämiseen. Tarvittaessa teemme myös psykologisia tutkimuksia.

Hyvä perehdytys:
Meillä aloittaessasi saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ja nimeämme sinulle myös oman mentorin. Olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta perehdytysohjelmastamme, jossa käymme kaikki opiskeluhuoltotyön keskeiset osa-alueet läpi.

Yhteisöllisyys ja autonomia:
Työyhteisömme on innovatiivinen ja kehittämiseen kannustava. Pääset osaksi suurta psykologien asiantuntijajoukkoa, jossa voit tehdä työtä omana itsenäsi - työ on sopivassa suhteessa yhteisöllistä ja itsenäistä. Meillä on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki ja myös johtaminen on saanut kiitosta henkilöstökyselyissä.

Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus ja työsuhde kestää vuoden 2024 loppuun asti. Sijaisuuden jatkamiselle saattaa mahdollisesti olla tarvetta, mistä sovitaan erikseen tehtävään valitun kanssa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kertapalkkioilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja täydennyskouluttautumiseen sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, muun muassa:
- Jopa 200 euron kulttuuri- ja liikuntaetu vuodessa
- Jopa 300 euroa tukea työmatkoihin vuodessa
- Kaupunkipyörä ilmaiseksi käyttöösi
- Tukea asumisen ratkaisuihin (lisätietoja www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot).

Odotamme hakemustasi! Tule tekemään psykologin työtä upeaan opiskelijahuollon porukkaamme!

Kelpoisuusehto:
Laillistettu psykologi

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-03-161-24