Kiinteistönhoitaja/sähköasentaja, Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahvistamme kiinteistöhuollon varikkotiimiämme ja haemme kiinteistönhoitajaa monipuolisiin kiinteistöhuollon tehtäviin. Kiinteistöhuollon sähköasentajista ja laitosmiehistä koostuva tiimimme vastaa kantametron ja Kaupunkiliikenteen muiden kiinteistöjen huollosta ja ylläpidosta. Kiinteistönhoitajana/ sähköasentajana teet monipuolisia kiinteistöhuollon tehtäviä, joissa seuraat Grandlund Manager -huoltokirjaa. Huolehdit kiinteistöjen laitteistojen tarkistuksista ja vianetsinnästä, erilaisista korjauksista ja asennuksista, lamppujen vaihdoista, tarvittaessa pienistä viemäreiden avauksista sekä erilaisista ulkotöistä kesä- ja talviaikaan. Lisäksi tehtävänäsi on varavoimakoneiden, sprinklerilaitteistojen ja paloilmoituskeskuksien kuukausitestit. Tehtävien hoito on pääosin omatoimista, mutta teet tiivistä yhteistyötä työparin, ulkoisten yhteistyökumppaneiden että Kaupunkiliikenteen sisällä eri toimijoiden, kuten valvomoidemme kanssa. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivätyönä, mutta tehtävään kuuluu myös varallaoloa ja osin myös yötyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Eduksesi laskemme sähköasentajan perustutkinnon suorittamisen ja mielellään omaat vähintään yhden vuoden työkokemuksen alalta, myös LVI-tutkinto ja työkokemus voidaan huomioida eduksi. Olethan vähintään 18-vuoden ikäinen ja sinulla on B-ajokortti. Luemme eduksesi tulityökortin, työturvallisuuskortin, sähkötyöturvallisuuskortin, sekä EA1- tai hätäensiapukortin. Pidempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävään valittaessa. Tarvitset tehtävässä onnistumiseen hyvää suomen kielen taitoa. Olet lisäksi vastuullinen työssäsi, sinulla on oma-aloitteinen työskentelyote ja omaat positiivisen asenteen.

Miksi Kaupunkiliikenne Oy?

Hyppää Kaupunkiliikenteen kyytiin! Työsi merkitys näkyy konkreettisesti kaupunkilaisten arjessa, joiden matkojen sujuvuuden mahdollistat huolehtimalla Helsingin metroasemien, varikoiden ja muiden kiinteistöiden kunnossapidosta. Työssäsi pääset kurkistamaan kaupungin pintaa syvemmälle ja näkemään sellaisia kulmia, joihin vain harvat pääsevät. Liikut myös maanalaisen kaupungin tiloissa ja tunneleissa. Kaupunkiliikenne tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työsuhdepyöräedun, kaupunkipyöräedun, työnantajan tukeman lounaan ja virike-edun. Virike-edun voit hyödyntää haluamallasi tavalla liikuntaan, kulttuurin tai hyvinvointiin. Monilta varikoiltamme löytyy myös kuntosali.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kaupunkiliikenne.recruitee.com/o/kiinteistonhoitajasahkoasentaja-2-3