Ammatillinen tukihenkilö, Sovea Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme yksityinen ennaltaehkäisevän lastensuojelun palveluja, ammatillista tukihenkilötoimintaa ja jälkihuoltoa tarjoava yritys. Palvelumme on kohdennettu ehkäisevän, korjaavan sekä intensiivisen ja tukityön tarpeessa oleville lapsille ja nuorille perheineen.

Aikuisille suunnatun ammatillisen tukihenkilöpalvelun tarkoitus on tukea ja edistää asiakkaan hyvinvointia, sekä vahvistaa toimintakykyä eri elämänalueilla. Tukea asiakkaan vahvuuksia ja kykyä ottaa vastuuta omasta elämästään.
Tehtävänämme on tuottaa avohuollon tukipalveluita huostaanottojen ehkäisemiseksi, sekä tarjota jälkihuoltoon tuleville nuorille tukea itsenäisen arjen aloittamiseen.

Haemme kehittyvään tiimiimme ammatillista tukihenkilöä. Työssäsi pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi sekä työn toteutukseen. Työ on osa-aikaista tuntityötä ja haluttaessa sinulla on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti. Työ sopii hyvin esimerkiksi henkilölle, joka haluaa lisätuloja oman työn ohelle. Tarjoamme työstä kilpailukykyisen palkan osaavassa huipputiimissä.

Ammatillinen tukihenkilötyö on tarkoitettu lapsille ja nuorille, joilla on haasteita elämän eri elämänalueilla. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukien, sekä yhteistyötä mahdollisten muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusehto on soveltuva korkeakoulututkinto. Neuropsykiatrinen valmentajakoulutus katsotaan eduksi.
Oma auto ja ajokortti välttämätön.
Työnaloitus mahdollisimman pian.

Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja:
Pasi Rauta
Sovea Oy
040 837 33 42
pasi.rauta@sovea.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pasi.rauta@sovea.fi