Lähihoitaja asumispalveluihin, Pukkila ja Myrskyl, Bellamine Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Palkkaus: 2850-3200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haaveiletko uudenlaisista työmahdollisuuksista? Oletko vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava lähihoitaja? Soteverkko yhdistää oikeat tahot keskenään ja tarjoaa mahdollisuuden toimivaan ja viihtyisään työsuhteeseen oikealla palkalla.

Etsimme kahta lähihoitajaa asumispalveluihin Pukkilan ja Myrskylän luontokaupunkeihin. Tässä työsuhteessa ansaitset normaaleilla työtunneilla (38,25 h/vko) 2850-3200€/kk sekä lisäksi TES:n mukaiset vuorolisät. Autamme sinua käytännön järjestelyissä ja yksilöllisesti tarpeesi mukaan tarjoamme myös kiinteän autoedun. Soteverkko-tiimi on tukenasi koko työsuhteen ajan räätälöiden työsuhteen ja jatkomahdollisuudet juuri sinulle sopivaksi.

Tarjoamme:
- Kokopäivätyön kaksi- tai kolmivuorotyön työajoilla
- Määräaikaisen työsuhteen tilanteesi mukaan
- Palkkauksen 2850-3200€/kk (sis. 9 % lomakorvauksen) + TES:n vuorolisät
- Monipuoliset työsuhde-edut
- Jatkuvuutta määräaikaisen työsuhteen jälkeen

Odotamme sinun olevan rohkea, oma-aloitteinen ja mielellään uusiin haasteisiin tarttuva persoona. Tehtävä edellyttää voimassaolevia sairaanhoitajan LOVe-lääkelupia sekä sujuvaa Suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus ikäihmisten parista sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Soteverkko on henkilökohtaisesti tukenasi koko työsuhteen ajan aina rekrytointiprosessista alkaen ja tarjoaa yksilöllisen työnohjauksen. Kauttamme pääset omalla työn jäljelläsi varmistamaan työsuhteesi jatkuvuuden ja näin vaikuttamaan itse työsuhteesi kestoon. Kerromme mielellämme lisää myös muista alueen työmahdollisuuksista, joista räätälöimme aina juuri sinulle sopivan kokonaisuuden elämäntilanteesi ja toiveesi huomioon ottaen.

Yhteydenotot ja hakemukset otamme vastaan sähköpostitse: hakemukset@soteverkko.fi.

Lisää Soteverkosta voit lukea verkkosivuiltamme: https://soteverkko.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hakemukset@soteverkko.fi