Turvalaiteasentaja vakituiseen työsuhteeseen, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksemme kanssa ammattitaitoisia TURVALAITEASENTAJIA.

Mikäli olet itsenäinen ja ahkera sähköasentaja, jolla on vankka kokemus turvalaiteasennuksista ja lukitusjärjestelmistä voit olla etsimämme henkilö. Toivomme sinulla olevan kokemusta monipuolisista turvajärjestelmistä ja vakaa ja reipas työote.

Työssä liikutaan ympäri pääkaupunkiseutua monipuolisten työkohteiden parissa joten toivottavaa on, että sinulla on myös hyvät asiakaspalvelutaidot.

Hakijalta toivomme:

Vähintään muutaman vuoden työkokemusta turvalaiteasennuksista
     Kattavan ja monipuolisen kokemuksen erilaisista turvajärjestelmistä
     Motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
     Kykyä omaksua uusia asioita

Mitä me tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen
     Hyvän ja mukavan työyhteisön
     Joustavat työajat
     Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi otsikolla Turvalaiteasentaja. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17399559