Kiinteistöhuoltaja Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistönhuolto, tekniikka sekä sisä- ja ulkotyöt tuttuja? Nyt etsinnässä KIINTEISTÖNHUOLTAJA Tampereelle - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖNHUOLTAJAA Tampereelle!

Työssäsi teet muun muassa aina kunkin sesongin mukaisia töitä niin sisällä kuin ulkona, huollat kiinteistöjen yleisiä alueita ja tekniikkaa, sekä suoritat myös hanojen vaihtoa tai muita pienimuotoisia talotekniikan töitä asunnoissa! Töitä tehdään pääosin päivätyönä ma-pe, ja työ sisältää myös päivystystä. Tarjolla on vakituinen paikka!

Toivomme sinulla olevan motivoitunut ja innokas asenne, tarkka ote työhön sekä aiempaa kokemusta kiinteistönhuollosta tai talotekniikan puolelta! Tehtävä edellyttää oma-aloitteista asennetta, Työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia, sekä reilua annosta maalaisjärkeä.

Palkkaus tehtävässä kokemuksen ja sopimuksen mukaan, aloitus heti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4962113-kiinteistonhuoltaja-tampereelle?promotion=1146768-trackable-share-link-te-kiinteistonhuoltaja-tre