Kaivinkoneenkuljettaja, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JUHUU! Olisi tarjolla paikka kokemusta omaavalle KAIVINKONEENKULJETTAJALLE Hämeenlinnan seudulla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA Hämeenlinnaan!

Tässä työtehtävässä pääset kaapelitöiden pariin. Pääasiassa tehtävänä on kaapelinkaivuutyöt Hämeenlinnan seudulla tehokkaassa tiimissä, jossa koneina toimivat pyöräalustaiset kaivinkoneet. Työ ei vaadi 3D-osaamista, ja työt alkaisivat heti! Töitä tarjolla vähintään kaivuukauden päättymiseen asti, ja hyvälle tekijälle valmis paikka ensi kaudelle!

Odotamme sinulta maanrakennusalan koulutusta tai työkokemusta, ammattitaitoa kaivinkoneen ohjaimissa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työ- ja Tieturvallisuuskorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4962717-kaivinkoneenkuljettaja-hameenlinnaan?promotion=1146903-trackable-share-link-te-kaivinkoneenkulj-hml