Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 4000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Moisiolinna Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖSUUNITTELIJAA suunnittelemaan monipuolisia kohteita! Suunnittelijan tarve on vakituinen. Alkuun muutamia vuosia työparinasi toimii kokenut suunnittelija muutamia päiviä viikottain. Lisäksi kollegoinasi on monialainen tiimi. Suunniteltavat kohteet ovat eri kokoisia kiinteistöjä huviloista isoihin toimitiloihin. Kohteisiin tehdään tilauksesta riippuen sähkö-, automaatio- ja valaistussuunnitelma. Käytössä olevat ohjelmat ovat CADS ja Dialux. Asiakkaamme on TATE-alan palveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sekä sähkö- että kokonaisvaltaisesti LVI-alan urakoita ja suunnitelmia. Yrityksen hienosti entisöidyt tilat ovat Koivistonkylässä.

Tässä on hieno mahdollisuus päästä oppimaan lisää alasta tai käyttämään jo aiemmin kerrytettyä osaamista monipuolisesti. Suunniteltavat kohteet ovat monipuolisia ja esimerkiksi usein huvila-kohteisiin tehdään arkea helpottavaa automaatiota tavallista kattavammin. Pääset suunnittelemaan näihin kaikki ratkaisut. Ohjelmointia ei tarvitse osata, mutta jos sen opettelu kiinnostaa, siihen ollaan avoimia. Positiossa on tavallista enemmän mahdollista muovata sitä omien kiinnostusten mukaan. Esimerkiksi valaistussuunnittelun ohjauksiakin saat halutessasi tehdä / opetella. Työntekijä on yhteydessä aktiivisesti asiakkaisiin. Tässä tehtävässä olet osa Moisiolinnan tiimiä, joten myös yrityksen kehittämiseen pääset mukaan oman työn toimialueen näkökulmasta. Työyhteisö tarjoaa työntekijälle tuen.

Työntekijä saa halutessaan valita työajaksi joko 37,5h/vko tai 40h/vko ja työajanlyhennysvapaat. Muu tiimi aloittaa työt klo 7, mutta jos sinulle esimerkiksi klo 8 on sopivampi aloitusajankohta, otamme toiveet huomioon. Työntekijän palkka määräytyy osaamisen mukaan, mutta esimerkiksi kokeneen suunnittelijan palkka on +/- 4000€. Työntekijä työllistyy suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mm.:
- vakituisen työsuhteen
- reilun palkkatason
- rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
- monipuoliset työtehvätä, joissa pääset vaikuttamaan työnteon tapaan
- hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20493. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Moisiolinnan toiveesta yhteydenotot Meerille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20493