Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön ylläpitämä Leväniemen toimintakeskus tarjoaa asumispalveluja sekä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa, työ- ja päivätoimintaa, kuntoutusta, koulutusta, vapaa-ajan toimintoja ja intervallihoitoa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille heille laaditun henkilökohtaisen palvelu- ja kuntoutussuunnitelman mukaisesti viihtyisässä asuinympäristössä Heinävedellä, Juojärven rannalla. Somekanavistamme pääset kurkistamaan lisää, miltä meidän arkemme näyttää ja voisitko sinä viihtyä meillä!

Haemme kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa Leväniemen toimintakeskukseen Heinävedelle.

Sosiaaliohjaajan työtehtävä on meillä uusi, joten voit itse vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Etsimme asiakaslähtöistä mielenterveys- ja päihde sekä vammaispalvelujen ammattilaista, joka on valmis heittäytymään uuteen, ei hätkähdä laaja-alaista työkenttää eikä työskentelyä eri verkostojen ja meidän asukkaiden kanssa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta ja tiimityötaitoja, mutta pystyt kantamaan asioista ja toiminnasta itsenäistä vastuuta. Työ vaatii myös hyviä tietoteknisiä taitoja. Koulutukseltasi voit olla sosionomi amk, geronomi amk tai kuntoutuksen ohjaaja amk.

Sosiaaliohjaajan tehtävässä keskeistä on asukkaan ohjaus arjen hallinnassa sekä heidän henkilökohtaisten asioiden hoitamisessa. Verkostotyö sisältää työskentelyä esimerkiksi edunvalvojien, sosiaalityöntekijöiden sekä asukkaiden läheisten kanssa. Asiakastyössä huomioit ja tuet asukkaita saavuttamaan heidän omat tavoitteensa.

Tehtävässä eduksi katsotaan kokemusta mielenterveys- ja päihde sekä vammaisten tai sosiaalityön asiakkaiden kanssa työskentelystä. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta oppia alasta lisää sekä kehittää omaa työnkuvaa. Pidämme tärkeänä huumorintajuista, ideoivaa, aikaansaavaa ja suvaitsevaista asennetta. Työ voi sisältää työskentelyä nopeasti muuttuvissa ja ajoittain hankalissa vuorovaikutustilanteissa.

Palkan lisäksi meillä on tarjota sinulle hyviä työsuhde-etuja, joita ovat laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, e-passi, työkahvit, kattava työterveyshuolto sekä huippu työyhteisö.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:heli.lavikainen@levaniementoimintakeskus.fi