Kokki, ABC Aura, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
AURA

ABC-liikennemyymälästä löydät saman katon alta niin ruokakaupan, kahvilan, ravintolan kuin Hesburgerinkin palvelut, unohtamatta kulkuneuvosi menovettä tai -sähköä! Ja kaikki tämä höystettynä peukutettavalla palvelulla.

Etsimme ABC Auran tiimiin KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen 90 tuntia kolmessa viikossa.
Kokin tärkein tehtävä on valmistaa asiakkaille herkullista ruokaakaunista esillepanoa unohtamatta. Työhön sisältyy lounaan, a la cárte ja sämpylöiden valmistus. Kokin tehtävässä korostuu ymmärrys keittiötyön merkityksestä asiakaskokemukseen. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin kello 5:30-00:15 välillä.

Tulevalta kokilta odotamme:
nautit asiakaspalvelusta ja monipuolisista työtehtävistä

positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

aikaisempaa kokemusta keittiöalan tehtävistä

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme sinulle:
Monipuolisen ja joustavan arjen arvokkaassaasiakaspalvelutyössä

Kattavan perehdytyksen työtehtävääsi sekä mahtavan ja ammattitaitoisen tiimisi tuen päivittäisessätekemisessä

Kattavat työterveyspalvelut ja vapaa-ajantapaturmavakuutuksen

Mahdollisuuden kannustepalkkioon sekä Suomen monipuolisimmathenkilöstöedut!

Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jota tukevat myös monipuoliset koulutukset yhteistyössä S-ryhmän oppimis- ja valmennuskeskusJollas-instituutinkanssa.

Työpäiviä Suomen innostavimmassa työyhteisössä! Turun Osuuskauppa on saanut Suomen innostavimmat työpaikat tunnustuksen jo kolmena vuonna peräkkäin, joka viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä yrityksen pitkäjänteisestä ja osallistavastakehittämisestä.

Hae kokiksi ABC Auran tiimiin täyttämällä hakulomake 22.9. mennessä!

Haluaisitko kuulla tehtävästä ja Turun Osuuskaupasta lisää? Liikennemyymäläpäällikkö Kalle Grönlund kertoo mielellään lisää. Kallen tavoitat parhaiten arkisin klo 9-15 numerosta 010 76 45603.

Turun Osuuskauppa on yli 180 000 asiakasomistajan omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Meidän yli 2600 työntekijäämme työskentelee market-, liikenne-, matkailu-, ravitsemis-, tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa sekä pankkitoiminnassa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 785,7 miljoonaa euroa. Teemme Varsinais-Suomesta parempaa paikka elää ja asiakkaidemme arjesta juhlaa. Tuloksemme ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Turun Osuuskauppa on osa S-ryhmää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ABC-AURA/Kokki--ABC-Aura_R-29276