Osa-aikaista työtä siivousalalla, Poistoa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö lisätöitä? Meillä on!

Haaveiletko etelänlomasta, uudesta lemmikistä tai kaipaako perheen auto päivitystä? Tai tarvitsetko lisätienestejä laskuista selviämiseen? Meillä on sinulle töitä!

Hae nyt siivoustyötä Poistoalta. Poistoa on vuoden 2022 Varsinais-Suomalainen yritys ja etsimme tiimiimme energisiä vahvistuksia osa-aikatyöhön. Et tarvitse alan koulutusta, reipas ja oma-aloitteinen asenne riittää!

Heitä ennakkoluulot siivoojan työstä roskikseen, sillä meillä pääset todistamaan, että työskentely mahtavassa tiimissä ja monipuolisissa kohteissa on aidosti kivaa. Poistoan työntekijänä pystyt vaikuttamaan siihen, kuinka paljon ja minkälaisissa työkohteissa työskentelet. Teemme niin päivittäistä ylläpitosiivousta, rakennustyömaasiivousta kuin myös projekteja sisäilmaongelmien parissa. Kaikki kohteemme sijaitsevat pääasiassa Turussa tai lähikunnissa. Sinä päätät, missä työskentelet!

Meillä et jää yksin, sillä samassa työvuorossa kanssasi on muitakin poistoalaisia ja pidämme aina huolen siitä, että sinä ja työkaverisi saatte hyvän perehdytyksen ja työnjohtaja on tavoitettavissa. Jokainen työntekijämme on arvokas osa Poistoan mahtavaa työyhteisöä, jossa tekijämme aidosti viihtyvät!

Kun etsit lisätöitä, Poistoa on sinua varten! Meillä työnteko on tuloksellista ja palkitsevaa.

Palkkaamme jo hakuaikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu. Hae nyt, ja olemme sinuun pian yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Niina Kesti 045 322 4995 tai niina.kesti(at)poistoa.fi.

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja jätä hakemuksesi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/e1fffd0f-2462-442b-b857-10d5c817ee76