Account Manager, DS Smith Packaging Pakkausjaloste Oy, Ii
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt riveihimme asiakaslähtöistä MYYNNIN AMMATTILAISTA POHJOIS-SUOMEN ALUEELLE OSAKSI DS SMITHIN PACKAGIN SERVICEÄ. Packaging Service tarjoaa asiakkailleen uuden One-Stop-Shop mallin mukaisesti kaikki pakkaamiseen tarvittavat tuotteet.

MITÄ TEHTÄVIISI KUULUU?
Tehtävässäsi vastaat alueellesi nimetyistä asiakkuuksista sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Kehität asiakkuuksia ja vastaat yhteistyön sujuvuudesta tarjoten asiakkaille pakkaamisen parhaat räätälöidyt ratkaisut omien tehtaidemme tuotannosta sekä laajasta pakkaustarvike- ja varastotuotevalikoimastamme. Vastaat kampanjoiden myynnistä sekä yhtiön myyntistrategian toteuttamisesta oman myyntibudjetin mukaisesti. Roolissa onnistumistasi tukee esihenkilö ja myyntitiimi, mutta myös muut sisäiset sidosryhmät kuten asiakaspalvelu, hankinta sekä tuotesuunnittelu.

TOIVOMME SINULTA
- Näyttöjä tuloksellisesta b2b -myynnistä
- Kaupallista ja asiakaslähtöistä otetta tulostavoitteiden saavuttamiseksi
- Sujuvaa tietoteknistä osaamista (MS Office, ERP jne.)
- Itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa työkontekstissa
- Soveltuvaa osaamista tukevaa tutkintoa

Tehtävien haltuunotto edellyttää matkustusvalmiutta pääasiassa omalla myyntialueellasi sekä B-ajokorttia kulkemiseen. Tehtävää hoidetaan lähtökohtaisesti yhteisesti sovitusta etätyöpisteestä tai Iin tehtaaltamme.

TULEVA TYÖPAIKKASI
Turvallinen ja terveellinen työympäristö on meille itsestäänselvyys. Tämän ohella kannamme yhteistä vastuuta kestävän kehityksen ollessa liiketoimintamme ytimessä. Palvelemme kaikenlaisia pakkauksia käyttäviä yrityksiä pienestä suureen, asiakkainamme myös alojensa johtavia brändejä. Henkilöstömme potentiaalin hyödyntäminen on meille ensisijaisen tärkeää. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä yhdessä eri-ikäisten ja eri kansallisuuksia edustavien kollegoiden kanssa. Tässä tehtävässä edellytetään toki tuloksia, mutta vastapainoksi saat vapauden suunnitella työpäiväsi parhaaksi katsomallasi tavalla.

YHDENVERTAINEN REKRYTOINTI
Olemme sitoutuneet rekrytoimaan monenlaisia henkilöitä. Menestyksemme perustuu siihen, että tarjoamme monimuotoisen työpaikan, jossa jokainen voi toteuttaa potentiaaliaan. Näemme monimuotoisuuden vahvuutena - toivommekin sinun hakevan tehtävää vaikka et täyttäisikään joitakin vaatimuksia.

DS SMITH
Me DS Smithllä olemme maailmanlaajuisesti toimiva kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja. Liiketoimintamme kattaa tällä hetkellä yli 30 maata ja henkilöstöä meillä on noin 30 000. Olemme osaava joukko ammattilaisia - osa on uransa alkupuolella ja toisilla on jo pitkä kokemus alalta. Yhteistä meille on hyvä keskinäinen henki ja turvallisuuslähtöinen tekemisen tapa. Suomessa työllistämme noin 330 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 80M€. Visiomme on olla ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen johtava palveluntarjoaja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://dssmith.wd3.myworkdayjobs.com/careers/job/Li/Account-Manager_R-8147