Bitumikattoasentaja, StaffMill Oy, Kuopio, StaffMill Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
StaffMill (www.staffmill.fi) etsii bitumikattoasentajaa asiakasyrityksen palvelukseen Kuopioon. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen ja kestää vähintään nyt käynnissä olevan kattoasennus- / työkauden loppuun (sopivalle osaajalle kuitenkin myös jatkotyömahdollisuuksia). Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisesti kattojen asennus-, saneeraus- ja huoltotehtävien parissa. Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta kattotöistä. Eduksi tehtävässä on työn liikkuvan luonteen takia ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työssä vaaditaan tyypilliset alan lupakortit (työturvallisuus- ja tulityökortti) mutta näiden suorittamisessa tai päivittämisessä voimme olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä - kerrothan siis itsestäsi meille pian :) Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin Eeva numerosta 050 336 1868.

Tarjoamme sopivalle osaajalle
- luotettavan työnantajan helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa
- yhteydenpidon työntekijään huolehdimme viihtyvyydestäsi
- nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa
- eri toimeksiantajia tilanteesi vaihdellessa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://staffmill-oy.breezy.hr/p/ffd9735fd70e-bitumikattoasentaja-kuopio/apply