Yleislääkäri iltavastaanottoon, Jyväskylä, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Yleislääkäriä iltavastaanottoihin Jyväskylään. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ yleislääkärinä Jyväskylässä pitää sisällään?

Yleislääkärinä Jyväskylän Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia yleislääkäritasoisia tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi potilastyön parissa. Työtehtävät koostuvat työterveys-, vakuutus- ja yksityisasiakkaiden ajanvarauksellisesta vastaanottotyöstä.

Terveystalo Jyväskylän lääkärikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän keskustassa. Yksikkömme on avoinna arkisin klo 21 asti, joten iltavastaanottoa on mahdollista pitää hyvin joustavasti. Voit työskennellä toiveesi mukaan joko työsuhteessa tai lääkäriyrittäjänä.

Jyväskylän toimipiste on sairaalayksikkö, josta löytyvät juuri remontoiduista tiloista työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä laboratorio- kuvantamispalvelut. Laboratorio ja röntgen ovat avoinna aukioloaikojen puitteissa. Yksikössämme palvelee myös tapaturmapäivystys ja halutessasi vastaanotoillesi voidaan ohjata tapaturmapotilaita. Jyväskylän Terveystalossa pääset osaksi tiivistä ja lämminhenkistä moniammatillista työyhteisöä. Viihtyisän yksikön vahvuuksia ovat yhteisöllisyys ja yhteishenki eri ammattiryhmien välillä. Ammattilaiset ja asiantuntijat auttavat toinen toisiaan.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ennen töiden aloitusta ja vahvan tuen myös työssä ollessa. Meillä on Jyväskylässä kolme lääkäriasiakkuusvastaavaa, jotka tukevat sinua vastaanoton onnistumisessa ja kaikissa arjen käytännön asioissa. Vastaava lääkärimme Tuukka Kotilainen on tukenasi kliinisissä asioissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön ja vahvan lääkäriverkoston, digitaaliset työkalut sekä modernit toimitilat.

Olitpa sitten vasta valmistunut tai jo urallasi kokemusta kartuttanut asiantuntija, olet erittäin tervetullut Terveystalo Jyväskylään!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset ja Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.

- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla ja yleislääketieteen substanssijohtamista - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
 - Ura-asiantuntijan ja oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen sekä ammatilliseen kehittymiseen.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä Ura-asiantuntija Sanna Sorasalmeen (p. 050 4799 714, sanna.sorasalmi@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/252447/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer