Lähihoitajan sijaisuus Eskolakoti 2, Kotka, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Palkkaus: 2690,30€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelukeskuksemme sijaitsee maalaismaisessa ympäristössä Kotkassa, Eskolan alueella Karhulassa. Tarjoamme ikääntyneille ympärivuorokautista palveluasumista 3 eri kodissa, lisäksi meillä on myös kaksi lyhytaikaisen palveluasumisen yksikköä, joissa järjestämme intervallihoitoa sekä lyhytaikaista kuntoutusta. Työtiimimme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä kotiavustajia ja fysioterapeutteja. Työyhteisönä haluamme kehittää ja kehittyä jatkuvasti.

Tarjolla on lähihoitajan sijaisuus 14.10.2024 alkaen Jokikoti B:n ympärivuorokautisessa palveluasumisessa Eskolakoti 2:ssa. Määräaikaisuus kestää vähintään vuoden 2024 loppuun asti..

Miksi sinun kannattaisi tulla meille töihin?

-Työ, jota pääset meillä tekemään, on aidosti arvokasta
-Saat työskennellä mahtavien asukkaidemme kanssa ja tarjota heille hyvää ja sydämellistä hoitoa yhdessä mahtavan kehittämismyönteisen tiimin kanssa

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta vanhustyötä kohtaan.

Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on lähihoitajan tutkinto, Valviran rekisteröinti ja lääkehoidonosaamisen päivitys ja tentin hyväksytty suoritus viiden vuoden välein. Lääkeosaamisen voi päivittää myös työn alkaessa. Valinnoissa huomioidaan myös kevään aikana valmistuvat lähihoitajat.

Työnantajana tarjoamme:

-Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
-Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
-Hyvän perehdytyksen
-Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
-Mahdollisuuden kehittää työtä
-ePassi- hyvinvointisovelluksen
-Kattavan koulutuskalenterin

Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulee olla voimassa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä. Pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Aloitamme haastatteluja hakuajan kuluessa ja teemme valintoja heti sopivien työntekijöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-356-24/fi_FI