Toimintaterapeutti, CogniMed Oy, Helsingin toimip, CogniMed Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Cognimedin missiona on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri terapeuteille ja mahdollistaa sitä kautta täydellä sydämellä toteutuvaa ja laadukasta terapiaa asiakkaille. Meillä panostetaan terapeuttien hyvinvointiin monin tavoin: Vältetään jäykkää hierarkiaa ja satsataan hyvinvoivaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön. Työaika ja -järjestelyt ovat joustavia. Asiantunteva toimintaterapiatiimi ja ammatillinen esihenkilö ovat myös läsnä ja tukena päivittäisessä arjessa. Viihtyisä ja tilava toimistomme sijaitsee Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme tiimiimme toimintaterapeuttia, joka haluaa tehdä lasten ja nuorten terapiatyötä vastaanotolla ja arjen ympäristöissä. Tehtävä edellyttää vähintään kahden vuoden kokemusta toimintaterapeuttina työskentelystä. Toteutamme lasten ja nuorten toimintaterapiaa neuropsykiatrisessa, psykiatrisessa ja neurologisessa viitekehyksessä.

Joustavien työjärjestelyiden ja taustatiimin vuoksi pääset keskittymään työssäsi oleelliseen. Panostamme työssä jaksamiseen, ja asiakastyön tavoitteet ovat meillä kohtuulliset. Arki on meillä aidosti joustavaa, sillä pääset suunnittelemaan itsenäisesti työviikkosi aikataulut. Järkevillä etäisyyksillä sijaitseville asiakaskäynneille on mahdollista kulkea omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Toimintaterapiavälineistö on huippuluokkaa (mm. runsas sensorisen integraation välineistö), ja sitä päivitetään aktiivisesti vastaamaan terapeuttien tarpeita. Meillä on myös materiaalinvalmistaja ja kattava hallinnollinen tukitiimi. Lisäksi panostamme terapeuttien täydennyskoulutuksiin, ja meillä pääset kouluttautumaan oman asiakaskunnan ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Tarjoamme erilaisia ansaintamalleja, joista sinä voit valita itsellesi sopivimman. Meillä voit valita joko kiinteän kuukausipalkan bonusjärjestelmän kera, laskutuspalkan tai työskennellä ammatinharjoittajana. Asiakasmatkat ovat meillä työaikaa, ja niihin liittyvät kulut korvataan.

Työsuhteeseen sisältyy aina myös virike-, hieronta- ja hammashoitoetu, laaja työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, oma luottokortti materiaalihankintoja varten, korkealaatuinen työnohjaus sekä työviihtyvyyttä -jaksamista tukeva monipuolinen virkistystoiminta.

Sinulta toivomme:
-Paloa lasten ja nuorten terapiatyön tekemiseen ja siinä kehittymiseen
-Itsenäistä, vastuullista ja aktiivista työotetta
-Yhteisöllisyyttä ja halua vahvistaa tiimiämme omalla persoonallasi

Olemme osa Mehiläinen-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hakemus@cognimed.fi