Myyntipäällikkö Kainuuseen, Worker Kainuu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Halutko toimia olennaisena osana kasvuyrityksen menestystarinaa? Oletko myynnin ammattilainen vailla uusia haasteita? Tämä rooli saattaa olla juuri sinulle!

Etsimme nyt kokenutta MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ tukemaan kasvuamme Kajaanin toimipisteellemme kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä Workerillä pääset toimimaan vastuullisessa ja vauhdikkaassa työympäristössä, jossa saat vapauden kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana. Peruspalkkasi lisänä tarjoamme sinulle motivoivan bonusjärjestelmän, erinäisiä työsuhde-etuja sekä ammattilaisista koostuvan työporukan, jossa saat aitoa tukea työhösi ja mahdollisuuden loistaa omana itsenäsi. Meillä onnistumiset ja haasteet koetaan yhdessä! Toiminnan kehittäminen on olennaisena osana arkeamme, joka mahdollistaa sinullekin tilaisuuden tuoda omia näkemyksiäsi vapaasti esille.

Myyntipäällikkönämme vastaat Kainuun alueen uusasiakashankinnasta, asiakkuudenhallinnasta sekä huolehdit toimintamme kannattavasta kasvusta henkilöstöpalvelualan haastavassa markkinassa. Työssäsi toimit tiiviisti asiakkaiden parissa ja pyrit löytämään heille parhaat ratkaisut onnistumiseen yhteistyössä henkilöstökonsulttiemme kanssa. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakastyytyväisyyttä, kannattavaa kasvua ja toiminnan kehitystä.

Suoriutuaksesi tehtävässä olet tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä persoona. Arvostamme jo olemassa olevia verkostojasi, mutta olet myös taitava luomaan uusia kontakteja ja hyödyntämään verkostoitumismahdollisuuksia esimerkiksi messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Nautit onnistumisista, jotka ruokkivat motivaatiotasi aina parempiin suorituksiin. Arvostat työssäsi tiimisi asiantuntijuutta ja osaat hyödyntää muiden näkemyksiä omassa työssäsi. Olet aidosti kiinnostunut luomaan asiakkaillemme soveltuvimmat palveluratkaisut ja varmistat omalla toiminnallasi, että asiakassuhteet säilyvät luottamuksellisina ja pitkäkestoisina. Toivomme, että B2B- myynti on sinulle jo tuttua vaikkakaan emme edellytä aikaisempaa myyntitaustaa henkilöstöpalvelualalta. Tärkeintä on, että yritysasiakasyhteistyö sekä uusasiakashankinta on sinulle mieluisaa ja motivoivaa.

Tarjoamme sinulle:

Motivoivan, kokemustasi vastaavan kuukausipalkan
     Innostavan bonusjärjestelmän ja provisiojärjestelmän palkkasi lisäksi
     Lounasedun palkkasi päälle, ilmaisen kuntosalijäsenyyden ja muita hyvinvointiasi lisääviä etuja, kuten työaikaliikunnan käytön
     Ammattilaisista koostuvan ja yhdessä viihtyvän työporukan
     Mahdollisuuden osallistua toimintamme jatkuvaan kehittämiseen
     Työtiimin yhteisiä reissuja ja tapahtumia
     Lisäkoulutusmahdollisuuksia tarpeidesi ja toiveidesi mukaan
     Ergonomiset työvälineet
     Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työnkuvan

Odotamme sinulta:

Aiempaa kokemusta henkilöstöpalvelualasta tai vankkaa kokemusta b2b-myynnistä
     Taitoa hyödyntää verkostoja ja luoda uusia kontakteja
     Hyvää tilannetajua ja rohkeutta ihmisten kanssa toimimiseen
     Helposti lähestyttävää ja ratkaisukeskeistä persoonaa
     Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi

Tervetuloa osaksi kasvutarinaamme! Työn aloitusajankohta on sovittavissa oman tilanteesi mukaan, mutta toivomme saavamme uuden ammattilaisen Workerin riveihin syksyn 2024 aikana.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.9.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa, joten lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 toimitusjohtaja Janne Jokelainen 050 550 1275.

Hakusana: worker-rekry
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/72865189