Jurist, Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vi söker en jurist till vår juridiska avdelning för tillsvidareanställning.

Vill du bli en del av vårt juristteam och därigenom bidra och stödja affärsverksamheten med din kunskap i ett brett spektrum av juridiska frågor? Då är du kanske den vi söker.

Din roll på Ömsen:
Med din juridiska kunskap bidrar du i utvecklingen av våra försäkringsprodukter, deltar i hanteringen av mer avancerade skade- och införsäkringsärenden samt utreder och handhar bolagsrättsliga frågor och övriga legala spörsmål som är en del av vardagen i ett försäkringsbolag. Arbetet kan också återkommande innefatta deltagande i projekt och processutveckling. Vi värdesätter ditt lösningsfokuserade förhållningssätt i det nära samarbetet med medarbetare från bolagets alla avdelningar och din förmåga att leverera konstruktiva, användbara och tydliga råd till organisationen.

Din profil:
- Du har juristexamen
- Din förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift är god och du får gärna behärska fler språk än svenska
- Du är strukturerad, noggrann och har förmågan att se frågor både i ett bredare sammanhang och på en mer detaljerad nivå
- Du är initiativtagande, handlingskraftig och lösningsfokuserad.

Vi erbjuder:
- En inspirerande arbetsplats med god laganda och engagerade kollegor
- Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en utvecklande arbetsmiljö
- En möjlighet att bli specialiserad inom juridik förknippad med försäkringsverksamhet
- Möjlighet till visst distansarbete för att kunna balansera privat- och arbetsliv

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.omsen.ax/sok-jobb

Kort beskrivning av företaget
Tillsammans har vi levererat trygghet sedan 1866
Vi försäkrar hus och hem, personer, fordon, djur och företag med högsta kvalitet på vår service. Vi jobbar för att ständigt förbättra våra produkter och bidra till det åländska samhället. Våra medarbetare förknippas i hög grad med Ömsen och dess produkter och därmed är personalens kompetens och engagemang en viktig faktor för vår framgång.

Vi kan erbjuda spännande, varierande och utmanande jobb inom många olika områden. Vi är en relativt liten organisation med höga ambitioner och därför gör varje medarbetare skillnad! Vår arbetskultur präglas av gott humör och uppmuntrar till eget ansvar och initiativ. Våra värderingar - närvarande, pålitliga, personliga och kunniga - leder oss i det dagliga arbetet.

Det är viktigt för oss att medarbetarna mår bra och därför erbjuder vi bra arbetsvillkor, kompetensutveckling och fina förmåner. Vi vill att våra medarbetare trivs, utvecklas och stannar hos oss.

Hos oss kan du jobba inom många olika områden och våra medarbetare har väldigt varierande kompetenser och bakgrunder.

Hae työpaikkaa osoitteesta