Sairaanhoitaja, Ykköskoti Hiidenpelto, Vihti, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa Ykköskoti Hiidenpeltoon.

Etsimme henkilöä, jolla on sairaanhoitajan koulutus tai lähellä jo valmistumista. Arvostamme sekä psykiatrista osaamista että perushoidon taitamista. Työt ovat moninaisia ja pääset kasvattamaan osaamistasi hyödyntäen koko talon kapasiteettia. Sairaanhoidollisiin tehtäviin kuuluu mm. lääkehoidon ja erikoisosaamisen lisäksi arkisia kodin töitä yhdessä asukkaan kanssa.

Koko henkilökunnalta edellytetään asukaslähtöisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä. Oma-aloitteisuus ja joustavuus on eduksesi. Tarvitset priorisointikykyä sekä halua olla kehittymässä ja kehittämässä Suomen johtavaa sosiaali- ja terveysalan yritystä. Toivottavasti omaat positiivisen asenteen.

Ykköskoti Hiidenpelto on 59 asukkaan koti. Asukkaat ovat ympärivuorokautisessa palveluasumisessa yksilöidyn kuntoutumissuunnitelman mukaisesti kuntoutumassa. Ykköskoti Hiidenpelto on mielenterveys- ja päihdeasumisyksikkö, jossa monialaiset tiimit työskentelevät.

Tässä lyhyt kuvaus meidän talosta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää. Yhteystietomme löydät myös nettisivuiltamme.

Jos tehtävä kiinnostaa, lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2024 mennessä.Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Pia-Leena Könönen, yksikön johtaja
puh. 050 3566517
pia-leena.kononen@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Vihti-Mnnikntie/Sairaanhoitaja--Ykkskoti-Hiidenpelto--Vihti_R0032842/apply