Psykologi, lastenpsykiatria Kouvola, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 4396,59€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Psykologin tehtävässä painottuvat lasten psykologiset tutkimukset sisältäen usein sekä kognition että tunne-elämän arvion, lisäksi tehtävässä on keskeistä lasten hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu sekä perheiden ja lähiverkoston kanssa työskentely. Pääset myös toteuttamaan lasten ja perheiden hoidollisia interventioita. Tehtävässä tarvitaan kiinnostusta työskennellä lasten ja perheiden kanssa. Arvostamme dynaamista ja kehittävää työotetta sekä aktiivista ja positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin itsenäiseen työhön kuin moniammatilliseen tiimityöhön.

Lastenpsykiatrian yksikkö vastaa alle 13-vuotiaiden lasten lastenpsykiatrian erikoissairaanhoidon palveluista. Toimipisteet sijaitsevat Kouvolan Kuusankoskella ja Kotkassa, haemme psykologeja kumpaankin kaupunkiin.

Psykologit tarjoavat osaamistaan asiakkaille joustavasti tutkimus- ja hoitoprosessin eri vaiheissa ja työntekijän ammatilliset kiinnostuksen kohteet sekä erityiset osaamisalueet pyritään huomioimaan työnkuvassa. Lastenpsykiatrian työryhmän osaamista ja toimintaa kehitetään jatkuvasti, jotta pystymme auttamaan lapsia ja perheitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tukenasi työssä on psykologiesihenkilö ja osaavien ammattilaisten verkosto sekä lastenpsykiatrian että psykologiyksikön kautta. Lastenpsykiatrian yksikössä pääset työskentelemään moniammatillisesti kokeneen ja motivoituneen työryhmän kanssa, myös yksikön lääkäritilanne on hyvä tällä hetkellä. Lastenpsykiatrian yksikössä on yhteensä kuusi psykologin tehtävää. Ammatillinen kehittäminen aktiivista ja yhteydenpito psykologien kesken on säännöllistä.

Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen, yksilötyönohjauksen ja toimivat työtilat. Työaikamuoto on liukuva, osittainen etätyö ja lyhennetty työaika onnistuvat tarvittaessa. Autamme myös asuntoasioissa, jos haluat vaikka tehdä osittaista viikkoa Kymenlaaksossa. Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen ja kehittyvän työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan. Uusille työntekijöille rekrytointilisä 500 e/kk 6 kk ajaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote. Tartuntalain mukaisen rokotussuojan on oltava kunnossa.

Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää, niin olethan yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Aloitamme haastatteluja hakuajalla. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-05-59-24/fi_FI