Hammashoitaja PlusTerveys Saimaan Hammaskeskuksee, PlusTerveys Hammasklinikat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 8.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hammashoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen PlusTerveys Saimaan Hammaskeskukseen. Tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuollon tehtäviä ja vastaanoton toimistotyötä. Tehtävä on kokoaikainen (38,15/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa joulukuun 2024 alussa.

Saimaan Hammaskeskuksessa sinua odottaa aurinkoinen ja lämminhenkinen tiimi. Syksyllä 2023 avattu neljän hoitohuoneen vastaanottomme on hyvin varusteltu, tilava, viihtyisä ja sijaitsee hyvällä paikalla Lappeenrannan keskustassa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu.

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen minna.marttinen@plusterveys.fi viimeistään 8.11.2024. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja palkkaamme työntekijän heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasiantuntija Minna Marttinen, puh. 040 749 6598.

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 17 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:minna.marttinen@plusterveys.fi