Myyjä, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ähtäri on noin 5500 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Ähtärin vahvoja elinkeinoja ovat metalli- ja veneteollisuus sekä eläinpuistosta tunnettu matkailualue. Tämä pandakaupunki on suosittu kesäasukkaiden keskuudessa ja kesällä väkiluku kasvaakin reilusti.

MYYJÄKSI S-market Ähtäriin

Haemme monipuolisiin myyjän työtehtäviin iloista, rohkeaa ja positiivisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa. Meillä on avoinna vakituinen työsuhde, osa-aikaisilla sopimustunneilla. Myyjän työtehtävät koostuvat laajasti erilaisista myymälän tehtävistä, kuten hyllytyksestä, asiakaspalvelusta, kassatyöstä ja kuormanpurusta.

Sinulta odotamme aktiivista ja toimeen tarttuvaa otetta, lisäksi aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä on hyödyksi, mutta ahkera ja positiivinen asenne on kaikista tärkeintä. S-marketin tiimi perehdyttää sinut huolellisesti työtehtäviisi. Työvuoromme sijoittuvat marketin kaikkiin aukioloihin, joten edellytämme valmiutta työskennellä vaihtelevassa vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia työtehtäviä
Mahdollisuuden vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista yksiköistä
Tekemisen meiningin suomen innostavimmassa työpaikassa
Eepeeläisenä saat käyttöösi S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Lisäksi meillä on kattavat työterveyspalvelut, liikunnan ja hyvinvoinnin Epassi - edut sekä kuulut koko henkilöstöämme koskevaan tulospalkkiojärjestelmään.
Innostuitko? Hakuaikaa 26.9.2024 sakka - Hae nopeasti, saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään lokakuun aikana.

Lisätietoja voit tiedustella marketpäällikkö Virpi Lahtinen

sp. Virpi.lahtinen@sok.fi ja p. 010 7646891 arkisin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eepee.fi/avoimet-tyopaikat/?hr-feed-widget__jobId=R-29294