Plasmaleikkaaja, Nakkila, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TYÖTEHTÄVÄ

Plasmaleikkaajana työskentelet konepajassa käyttäen ja ohjelmoiden plasmaleikkauskonetta. Työtehtäviin kuuluu myös mm mankelointia, särmäystä ja hitsaustöitä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa klo 7-15:30. Työpaikka sijaitsee Nakkilassa ja työtehtävä on vakituinen.

Plasmaleikkaajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- Plasmaleikkauskoneen käyttö ja ohjelmointi
- muut metallintyöstön tehtävät

Plasmaleikkaajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa ja laajaa asiakaskuntaa palvelevassa työpaikkayrityksessä. Saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään ja laitteiden käyttöön. Sopimuksen pohjana toimii teknologiateollisuuden työehtosopimus ja tehtävästä maksettava aloituspalkka on noin 18-21 euroa / tunti, osaamisesi mukaan. Adeccon työntekijänä sinulle kuuluu myös henkilökuntaetuja, kuten liikunta- ja koulutusetuja.

- toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
- kokemuksesi huomioiva palkkaus
- Adeccon henkilökuntaedut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti ammatillista osaamista plasmaleikkauskoneen käytöstä, metallialan koulutus sekä muuta metallialan osaamista. Työn suorittaminen vaatii sinulta myös tarkkuutta ja huolellisuutta. Työskentelykielemme on suomi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä suoriutumiseksi.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- kokemus plasmaleikkauksesta
- metallialan koulutus
- tarkkuus ja huolellisuus
- hyvä suomen kielen taito

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 25.09.2024 mennessä Adeccon nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini, Adecco 040-664 1447

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
plasmaleikkaaja, teollisuustyö, metallityö, Nakkila, Adecco
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=a20d401a2e31d93f7476d9d0c17ce3fe&jobboardsource=MOL