Asiakaspalveluvastaava, Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva kotimainen perheyritys, jonka palvelukokonaisuudesta löytyvät kattavat kiinteistöhuollon sisätekniset ja ulkotyöt, monipuoliset siivouspalvelut, sähkötyöt, putkityöt, vaihtolavojen toimitus ja kiinteistöhuollon asiantuntijapalvelut.

Asiakaspalvelutiimimme toimii kiinteistöhuollon asiakasrajapinnassa tehden asukasneuvontaa, vastaanottaen sekä tarvittaessa edelleen delegoiden vikailmoituksia yhteistyökumppaneille ja huolehtien kiinteistöhuollon hallinnollisista toimistotöistä. Tiimi tekee moniulotteista yhteistyötä taloyhtiöiden hallitusten, isännöinnin, urakoitsijoiden, rakennuttajien ja monien muiden alan sidosryhmien kanssa. Asiakaspalvelun peruspilareina meillä toimivat aito kohtaaminen, vilpitön auttaminen, taitava yhteistyö ammattitaito ja perusteellisuus, joita edellytämme myös tulevalta vastaavalta.

Työstä
Asiakaspalveluvastaavana tehtävänäsi on toimia asiakaspalvelu, eli aspatiimin lähiesihenkilönä, sisältäen kuukausi-, viikko- ja päiväkohtaisen työtehtäväjaon, työohjeistukset, hankintatarpeiden koordinoinnin, tiimin toiminnan kehittäminen, poissaolojen ja poikkeuksellisten työaikojen hallinnoinnin sekä asiakaspalvelun käytännön työtehtävät. Hyvän tiimihengen ja työilmapiirin ylläpitämistä unohtamatta. Asiakaspalveluvastaava tekee tiivistä yhteistyötä yrityksen muun johdon kanssa ja raportoi työstään toimistopäällikölle.

Kyseessä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva pesti, jossa töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 8-16 päätoimipisteellämme Espoon Olarinluomassa. Työhön saa kattavan perehdytyksen ja tekemiseen saa tukea koko johtoporukalta.

Olisiko tässä sun seuraava urasuuntaus? Tuu osaksi meidän tiimiä!

Lisätiedot
Lisätietoja työtehtävästä antaa toimistopäällikkö Anni Häkkilä, p. +358 50 4074237 (maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/b26668bb-e472-4351-8211-6bd7c3e6378c