Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Päiväkotiyhdistys Rölli r.y.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN SIJAISUUS

Päiväkotiyhdistys Rölli ry:ssä on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus päiväkoti Röllissä ajalle 1.1.2025 - 30.6.2025. Sijaisuus jatkuu todennäköisesti 1.8.25 alkaen.
Päiväkoti Rölli sijaitsee Savisillassa (osoite: Röllinpolku 2) ja on auki maanantaista perjantaihin 6.30-17.00.
Etsimme joukkoomme positiivista, työtavoiltaan joustavaa ja varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa arvostavaa lastenhoitajaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä tiiminsä ja talomme lapsilähtöistä toimintatapaa.
Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme innostunutta ja kehittävää työotetta tiimityön hengessä.
Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.
Tehtävää haetaan 30.11.2024 mennessä vapaamuotoisella hakulomakkeella, joka lähetetään osoitteeseen rolli@paivakotirolli.fi.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi ennen tehtävän aloittamista rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.
Lisätietoja voi kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rolli@paivakotirolli.fi.
Toimintaamme voi tutustua osoitteessa www.paivakotirolli.fi.

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN !
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rolli@paivakotirolli.fi