Kappahl Myyjä - Kuopio, Suomi, Kapp Ahl Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, jolla on suuri intohimo muotia kohtaan? Haluatko jakaa tätä intohimoa muiden kanssa ja opastaa heitä tuntemaan olonsa upeaksi? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin 'kyllä', saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt myymäläämme (Kuopio, Suomi) asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä myyjää.

Me Kappahlilla työskentelemme asiakaslupauksemme "Fashion fit for life" mukaisesti. Mielestämme muodin tulisi sopia elämään ja kaikkien ihmisten erilaisiin tapoihin selviytyä arjesta. Yksinkertaisesti, muotia, joka on tehty elämiseen!

Myyjänä huolehdit siitä, että vierailu luonamme tuntuu viihtyisältä, turvalliselta ja innostavalta. Paikalta, jonne tulet mielelläsi uudelleen. Lämpimällä vastaanotolla ja hyvällä oma-aloitteisuudella johdatat asiakkaan pitkäkestoisiin ostoksiin ja tarjoat ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tavoitteena on kuunnella, tunnustella ja auttaa heitä löytämään uusi suosikkivaatekappale, jota voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Olet joustava, pystyt helposti vaihtamaan painopistettä ja priorisoimaan uudelleen. Sinun on helppo samaistua Kappahlin keskeisiin arvoihin - Inclusive, Courageous ja Joyful. Mikään päivä ei ole samanlainen, ja jos sinä, kuten mekin, rakastat haasteita ja vauhdikasta työskentelyä, me etsimme juuri sinua!

Työnkuva on tarvittaessa töihin kutsuttava ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työaika painottuu ilta ja viikonloppupainotteisesti. Odotamme hakijalta joustavuutta ja valmiutta nopeisiinkin tarpeisiin myymälässä.  Hyvällä tekijällä mahdollisuus myös tuntisopimukseen kiiresesonkeina (joulu ja kesä). 

Me etsimme sinua, joka:

- Nautit monipuolisista työtehtävistä ja vauhdikkaasta työympäristöstä
 - Innostut myynnistä ja palvelusta, haluat antaa asiakkaalle parhaan ostokokemuksen
 - Rakastat tiimityötä ja yhteistyötä muiden kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi
 - Olet hyvin oma-aloitteinen ja otat vastuuta työstäsi
 - Osaat käyttää digitaalisia työkaluja ja pidät ne sujuvasti osana laadukasta asiakaspalvelua
 - Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi . Muu kielitaito katsotaan eduksi
 - Aikaisempaa kokemusta vähittäiskaupasta ja palvelualalta katsotaan eduksi

Edellytämme 18-vuoden ikää.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun aloitimme takkien myynnin kellarissa lähes 70 vuotta sitten. Nykyään meillä on lähes 360 myymälää ja olemme yksi Pohjoismaiden johtavista muotiketjuista. Yksi asia on kuitenkin pysynyt samana - intohimomme asiakkaitamme kohtaan.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi tehtävään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/252605/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer