Myymälävastaava, Lapuan Kankurit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapuan Kankurit on palkittu pellava- ja villakutomo, joka kehittää, valmistaa ja myy sisustustekstiilejä. Kotimaisten ja kansainvälisten jälleenmyyjien lisäksi yrityksen myyntikanavina toimivat omat myymälät Lapualla ja Helsingissä sekä verkkokauppa.

Haemme tehtaanmyymäläämme Lapualle Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun

MYYMÄLÄVASTAAVAA

Lähde mukaan iloiseen tiimiimme! Me tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen yhdessä Suomen suosituimmista tehtaanmyymälöistä.

Pääset työskentelemään palkitun design-brändin ja kansainvälisesti toimivan perheyrityksen parissa. Myymälävastaavan tehtävässä saat vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan, ja pääset omalla toiminnallasi vaikuttamaan myymälän menestykseen.

Myymälävastaavan työhön kuuluu myyntitehtävät ja asiakaspalvelu. Lähiesihenkilönä vastaat myymälän työvuoroista ja päivittäisestä toiminnasta. Olet myös mukana yrityksen myynti- ja markkinointitiimissä. Myymälävastaavan tehtäviin kuuluu myös sisäänostot, myynnin seuranta ja myyntiraporttien laadinta.

Etsimme tehtävään vastuullista, positiivista, oma-aloitteista ja energistä tiimipelaajaa. Osaat organisoida niin tapahtumat kuin ryhmien vierailut ja kykenet priorisoimaan asioita. Arvostamme avointa vuorovaikutusta ja intohimoista tekemisen meininkiä hyvässä hengessä. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, ruotsin kielen taito ja hyvät IT-taidot ovat eduksi tehtävässä menestymiselle.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen osoitteeseen rekry@lapuankankurit.fi aiheella MYYMÄLÄVASTAAVA.

Haastattelut aloitetaan heti ja valinta tehdään jo ennen hakuajan päättymistä, kun oikea henkilö löytyy. Viimeinen hakupäivä 30.9.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa klo 14-17 13.9, 17.9, 19.9 ja 20.9 Jaana Hjelt 050-3381993.

Hae työpaikkaa osoitteesta