Varastotyöntekijäksi Vantaan Koivuhakaan, Barona Logistiikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko tarkka, omatoiminen ja rutiineja pelkäämätön tyyppi? Oletko etsimässä kokoaikaista työtä säännöllisestä päivävuorosta?

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaan lentokentän lähellä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen uutta tiimin jäsentä varaston lajittelu- ja pakkaustehtäviin. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan nopealla aikataululla ja hyvin työt hoitaneena on töitä tarjolla pitkäaikaisesti. Työsopimus kirjoitettaisiin alustavasti Baronan kautta määräaikaisesti. Työ on kokoaikaista ja työajat ovat päivävuorossa arkisin klo 7-17 välillä.

Etsimme henkilöä, joka kykenee itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Työ on rutiinipainotteista, joten työssä vaaditaan pitkäjänteisyyttä sekä rutiininsietokykyä. Emme vaadi aiempaa kokemusta varastotehtävistä, tehtäviin on perehdytys. Aiempi kokemus varastotyöstä on hyödyksi, mutta arvostamme eniten positiivista asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan.

Valittavalle työntekijälle tehdään turvallisuusselvitys osana työsuhteen alkamista. Työskentelyyn vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Valmius fyysiseen työhön on myös tärkeää.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Jätäthän hakemuksen ilmoituksen kautta, sillä emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse saapuvia hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66e3dafaa180d5001dc8da9f