Rakennusalan ammattilainen, rakennusinsinööri/rak, Caverion Industria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rakennusalan ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt rakennusinsinööriä tai -mestaria meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle/Ouluun.

Tarjolla on täydellinen tehtävä rakennusalan ammattilaiselle, joka haluaa päästä kehittämään aktiivisesti osaamistaan ja ottamaan merkittävästi vastuuta monipuolisissa projekteissa. Tehtävässä työskentelet alan johtavien asiantuntijoiden tukemana osana asiantuntijaorganisaatiotamme.

Tulevan esihenkilösi Jannen terveiset: "Meillä työskentelee pieni, mutta erittäin osaava asiantuntijatiimi, joka toimii erinomaisesti yhdessä. Tiimimme yhteishenki on vahva, ja tuemme toisiamme päivittäin. Työkohteemme ovat ainutlaatuisia ja vaihtelevia - erilaisia voimalaitoksia ympäri Suomea. Kukin projekti on omanlaisensa, tarjoten haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä, joita et löydä tavanomaisista rakennuskohteista."

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisista ja mielenkiintoisista energia-alan projekteista, jotka vaihtelevat pienistä keskisuuriin hankkeisiin. Pääasialliset vastuualueesi sisältävät:

- Työmaan toteutuksen suunnittelu yhdessä projektipäällikön kanssa.

- Työmaajärjestelyjen suunnittelu ja työmaajärjestelyn toteutuksen valvonta.

- Työmaan johtaminen.

- Eri työlajien (rakennus, mekaniikka, sähkö) yhteyshenkilönä toimiminen.

- Työmaakokouksien vetäminen ja työmaan etenemisen raportointi.

- Rakentamiseen liittyvän dokumentaation ajantasaisuudesta huolehtiminen.

- Pienimuotoista rakennesuunnittelua (betoni-, teräs- ja puurakenteet) oman osaamisesi mukaan.

Työaikasi ovat pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, ja tehtäväsi jakautuvat tasaisesti toimistotyön ja kenttätyön välillä. Noin puolet ajastasi kuluu hankesuunnittelun, tarjouslaskennan ja projektinhallinnan parissa, ja toinen puoli työmaapäällikön tehtävissä kentällä. Kohteitamme ovat vaihtelevat voimalaitokset, sillat, padot sekä muut voimalaitosrakenteet.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

- Vähintään 3-5 vuoden kokemus rakennusprojekteista, erityisesti keskivaativista tai vaativista kohteista.

- Tehtävään soveltuva koulutustausta, kuten esimerkiksi teknikon, rakennusmestarin, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus.

- Suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen.

- Hyvät tietotekniset taidot; pystyt hyödyntämään esimerkiksi MS Projectia tai vastaavaa ohjelmistoa.

- Halua oppia uusia asioita, jonka lisäksi suhtaudut uteliaasti uusiin haasteisiin.

- Satunnaista matkustusvalmiutta. Työ voi ajoittain edellyttää muutaman kuukauden jaksoja muilla paikkakunnilla. Pyrimme kuitenkin huomioimaan elämäntilanteesi ja varmistamme, että nämä jaksot ovat harvinaisempia ja suunniteltavissa etukäteen.

- Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja omaat erinomaiset päättelytaidot, joita tarvitaan tilanteissa, joissa valmiita ratkaisuja ei ole tarjolla.

- Olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työssäsi.

Katsomme eduksesi kokemuksen vesirakentamisesta sekä silta- tai patorakenteista.

Ideaalinen toimipaikkasi on Rovaniemi, mutta tehtävän hoitaminen onnistuu myös Oulussa.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

Laajat työterveyspalvelut ja työsuhdepyöräedun, sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Katso täältä(https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/), millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 13.10.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta toimialapäällikkö Janne Kalinainen; janne.kalinainen@caverion.com tai +358400280811 (yhteydentotot puhelimitse arkisin klo 11-16 välisenä aikana).

Caverion Industria Oy

Me Caverionilla mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Johdamme ihmisiä ja suorituskykyä innolla ja välittäen. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä.

Caverion on teknisten palvelujen markkinajohtaja Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme yli 40 paikkakunnalla noin 5 000 työcaverin voimin. Samalla Caverion on yksi maamme suurimmista yksityisistä työnantajista.

Vuonna 2024 Caverion ja Assemblin yhdistyivät Pohjois-Euroopan johtavaksi konserniksi teknisissä palveluissa ja asennuksissa. Assemblin Caverion Group työllistää 9 maassa noin 21 500 ammattilaista, jotka jakavat intohimon älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin.

Meille Caverion on paras paikka löytää merkityksellinen työelämä - Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta!

www.caverion.fi (http://www.caverion.fi/) @CaverionSuomi(https://www.linkedin.com/company/caverion)

www.assemblincaverion.com(https://www.assemblincaverion.com)

#Caverion #BuildingPerformance #Energiaviisaus

Puhelin: +358400280811 Sähköposti: janne.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/rakennusalan-ammattilainen-rakennusinsinoori-rakennusmestari-rovaniemi-oulu/81PR9q