Koneenkäyttäjä tekstiiliteollisuuteen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjää tekstiiliteollisuuteen Turun alueelle!

Työnkuvaasi kuuluu sukkakoneiden ohjelmointi, sekä lankojen ja neulojen vaihtaminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu valmistuvien sukkien laaduntarkkailu. Työtehtäviin voidaan osaamisesi mukaan sisällyttää myös koneiden huoltoa, vianetsintää ja korjausta. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä / erilaisten koneiden käytöstä on eduksi, mutta tehtävään opetetaan käytännön kautta. Toivomme löytävämme uuden oppimisesta innostuneen henkilön, jolla on loogista päättelykykyä ja tarkkaavainen työskentelyote.

Työ on kaksivuorotyötä ja työtunteja tehdään 37.5 viikossa. Aamuvuoroviikoilla työtä tehdään viitenä päivänä viikossa (klo 7-14:30) ja iltavuoroviikoilla työtä tehdään neljänä päivänä viikossa (klo 13:30-23:00). Iltavuoroviikoilla työpäivät ovat kestoltaan pidempiä, jolloin perjantait ovat aina vapaapäiviä. Palkkaus tehtävässä on tekstiili- ja muotialan työehtosopimuksen mukainen, aloituspalkka 11.75eur/h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/20502. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hae työpaikkaa osoitteesta