Toimistoinsinööri / tekninen avustaja, Suomen GPS-Mittaus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kasvua ja vahvistusta ja etsimme

Toimistoinsinööriä / teknistä avustajaa

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa erilaiset työmaiden ja projektien päivittäiset tukitoiminnot ja töiden valmistelu työnjohdon ja päälliköiden tukena. Tehtäväsi pitävät sisällään toimeksiantojen valmisteluun ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, työmaiden laskutuksessa avustamista ja projektinhallinnassa avustamista. Työtehtävät määritellään osaamistasoasi vastaavaksi ja luomme tavoitteet työssä kehittymiseen.

Sinulta toivomme teknisen alan koulutusta ja tuntemusta infra-, rakennus-, tai ympäristöalalta. Voit olla uraa aloitteleva rakennusalan työntekijä-/insinööri tai jo aikaisempaa kokemusta kerryttänyt osaaja. Omaathan itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen ja olet työntekijänä vastuuntuntoinen ja aktiivinen.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Kuopion pääkonttorillamme. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi Suomen GPS-Mittauksen tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan matkustajavakuutuksen.

Lisätiedot tehtävästä ja sen sisällöstä toimitusjohtaja Mika Jääskeläinen, p.0400 675 621.

Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi 6.10.2024 mennessä.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

SGM Consulting (Suomen GPS-Mittaus Oy) tuottaa infrahankkeisiin liittyviä palveluita rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakentajille. Erityisesti mm. raideliikenteen suunnitteluun liittyvät ja rautatiealueella tehtävät toimeksiannot ovat erityisosaamistamme. Myös muihin väylä- ja voimajohtojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme palveluksessa on noin 50 monipuolista infra-alan ammattilaista ja liikevaihtomme oli vuonna 2023 noin 5,8 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. https://sgm.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@savonkuljetus.fi