Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Peikkometsän Liikuntapäiväkoti Nastola Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peikkometsän Liikuntapäiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta päiväkodeissaan Lahden, Espoon, Nurmijärven ja Hyvinkään seudulla. Lasten liikunnan lisäksi panostamme välittävään ilmapiiriin niin perheiden kuin työntekijöidenkin välillä, varmasti riittäviin resursseihin henkilökunnan sekä oppimisympäristön suhteen, tarkasti mietittyihin pedagogisiin menetelmiin sekä hyvään johtamiseen. Peikkometsässä jokainen työskentelee oman työtehtävänsä vaatimusten mukaisesti; kasvatusvastuussa olevat keskittyvät pedagogiikkaan päiväkotiapulaisen huolehtiessa kokonaan päiväkodin ruoka- ja siivoushuollosta. Meillä sinusta pidetään huolta, ja osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan. Jos haluat tehdä työsi hyvin ja nauttia siitä, tule Peikkometsään!

Hyvinkäällä Peikkometsä Lumo tarjoaa keikkatyötä lastenhoitajan tehtäviin. Työ sopii sinulle, joka nautit muuttuvista työtehtävistä ja työajoista, sekä haluat itse säädellä työaikojasi ja työviikkosi pituutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joiden avulla kohtaat sekä työkaverit että perheet lämpimästi.

Voit käydä tutustumassa Peikkometsän arkeen meidän somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa (#peikkometsanpaivakodit) sekä meidän nettisivuilla peikkometsa.fi.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:katri.aartoaho@peikkometsa.fi