Fysioterapeutti, Peurunka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fysioterapeutti, Peurunka Oy, Laukaa

Peurunka on hyvän olon keskus Peurunkajärven rannalla, ja yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista sekä johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista. Peurungassa vierailee vuosittain noin 300 000 asiakasta ja meillä työskentelee yli 100 eri alojen ammattilaista. Kaunis keskisuomalainen luontoympäristö ja monipuoliset palvelut tarjoavat upeat puitteet rentoon tai aktiiviseen lomailuun sekä erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Peurungassa on luonnostaan hyvä olla!
Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

Haemme kasvavaan joukkoomme kuntoutustyöstä kiinnostunutta FYSIOTERAPEUTTIA, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Huomioimme myös osa-aikatyötä hakevat. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutin tehtävänä kuntoutustyössä on tukea asiakkaan aktiivisuutta ja omatoimisuutta asiakkaalle tärkeissä terveyden, hyvinvoinnin ja työelämän asioissa, esim. elämäntapamuutoksissa. Asiakkailla voi olla kuntoutustarpeen taustalla esim. neurologinen sairaus, tuki- ja liikuntaelinsairaus, sydän- ja verenkiertoelimistön sairaus tai mielenterveyden haasteet. Työ sisältää mm. yksilötapaamisia, ryhmäkeskustelujen ja luentojen pitämistä sekä toiminnallisten- ja liikuntaryhmien vetämistä. Lisäksi työ voi pitää sisällään avoterapia-asiakkaiden fysioterapiaa sekä kotikäyntejä. Työ sisältää myös etä-kuntoutustuotteiden ohjaamista. Fysioterapeutti työskentelee osana moniammatillista kuntoutustyöryhmää eri kuntoutustuotteissa.

Eduksi katsotaan:

- kiinnostus etäkuntoutuksen toteuttamiseen eri teknologioiden avulla
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuutta
- kykyä ja halua mukautua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin
- hyviä yhteistyötaitoja
- hyvää esiintymishalua ja -taitoa

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä loistavan työporukan ja kollegojen tuen. Sitoudumme vuosittaisiin koulutuksiin ja henkilökuntaetumme ovat erinomaiset. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 koskeva laki, laillistettu fysioterapeutti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Fysioterapeutin tehtävä kuuluu vaativuusryhmään VR 4.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sanna.rossi@peurunka.fi