Eräopas, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme eräopasta talvisesonkiin Leville!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu lumikenkäretkien ja revontuliretkien oppaana toimiminen. Töitä tehdään siten, että aamulla/päivällä tehdään lumikenkäretki ja 2-3 kertaa viikossa illalla revontuliretki (säästä riippuen). Lisäksi työnkuvaan kuuluu retkien valmistelevat työt. Työvuoroja on myös viikonloppuisin. Retkiä vedetään ryhmäkoon mukaan joko yksin tai opasparin kanssa. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät alustavasti maaliskuun loppupuolelle. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta eräoppaan tehtävistä Lapin talvisesongista, hyvää fyysistä kuntoa, suomen ja englannin kielen taitoa sekä oma-aloitteista otetta työntekoon. Eduksi katsotaan, jos on käynyt eräopaskoulun. B-ajokortti on pakollinen.

Tarjolla on määräaikainen sesonkityö Lapin talvimaisemissa. Kyseessä on hieman pienempi yritys, jossa työntekijästä huolehditaan ja vastuuta saa ottaa. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti, mutta alustavasti päivätunneilta palkka on noin 15€/h ja iltaretkistä noin 20€/h. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät ohjelmapalvelualan TES:n mukaan. Asiakas pystyy vuokraamaan asunnon/huoneen yhteismajoituksessa. Henkilöstöliigan työntekijänä saat oman HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Jätä hakemuksesi helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, p. 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22289396