Myyntipäällikkö Oles Fast Food Oy Ab:lle, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oles Fast Food Oy Ab on jatkuvasti kehittyvä kasvuyritys, joka on varustettu nykyaikaisilla tuotantomenetelmillä ja innovatiivisilla tuotteilla. Laadunvalvontamme ulottuu koko ketjun läpi aina raaka-aineiden hankinnasta valmiiden tuotteiden toimituksiin asti. Korkean ja tasaisen laadun kannalta merkittävimmässä asemassa on kuitenkin elintarvikealan ammattilaisista koostuva kokenut henkilöstömme. Toimitamme valmistamiamme hampurilaispihvejä ja kebabvartaita tukkukaupalle, suoraan yhteistyökumppaneillemme ja vähittäiskauppoihin. Oles Fast Foodissa meitä työskentelee 20 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 11 miljoonaa euroa.

Tule kehittämään ja johtamaan myyntiämme!

Haemme Oles Fast Food Oy Ab:n palvelukseen asiakaslähtöistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä pääset kehittämään ja johtamaan myyntiä ja liiketoimintaa. Tehtäväsi on toteuttaa myynnin toimintasuunnitelmaa ja strategiaa. Työskentelet asiakkuuspäälliköiden esimiehenä ja vastaat päivittäisestä myynnin johtamisesta. Meillä on tällä hetkellä viisi henkilöä, jotka työskentelevät myynnin ja tuen parissa. Työskentelet operatiivisesti myynnin parissa ja olet päivittäin yhteydessä työtovereihisi ja omiin KAM asiakkaisiisi sekä tavarantoimittajiin / kumppaneihin. Kuulut yrityksen johtoryhmään.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä ja matkustusvalmiutta. Olet henkilö, jolla on näkemystä ja kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä ja myynnin johtamisesta. Sinulla on kyky toimia esihenkilönä ja olet kunnianhimoinen tavoitteiden asettaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet palveluhenkinen. Pystyt hallitsemaan useita projekteja sekä reagoimaan tilanteiden muuttuessa.

Arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan tai elintarviketeollisuuden / Horeca alan työkokemusta.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
- kilpailukykyisen kuukausipalkan, mahdollisuuden autoetuun
- joustavan yrityskulttuurin ja kasvavassa perheyrityksessä
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Worker Henkilöstöratkaisut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.worker.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 30.9.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Workerin aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@worker.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/72962074